50% від продажів препарату «Олідетрим 2000» на реанімобілі

15 серпня, 2022

15 серпня стартував всеукраїнський проєкт «Підтримай себе — підтримай Україну» за ініціативи бренду «Олідетрим». 50% від кожної реалізованої упаковки вітаміну D3«Олідетрим 2000» будуть направлені на закупівлю реанімобілів. Заплановано зібрати 3 700 000 грн та передати реанімобілі на медичні потреби для шпиталів і лікарень. 

У важкі часи багато чого втрачає актуальність, але тільки не власне здоров'я. Турбота про себе — надважлива сьогодні, щоб залишатися активним і дієвим, дбати про себе та близьких. Підтримуючи себе, ми підтримуємо Україну та всіх, хто потребує допомоги. Кожен реанімобіль — це врятовані життя, це швидка допомога там, де рахунок йде на хвилини. 

«Олідетрим 2000» для такої ініціативи обрано не випадково. Одна капсула препарату — це добова профілактична доза важливого вітаміну D3, необхідного для збалансованої роботи організму. Сьогодні на дефіцит цього вітаміну страждає більшість українців. 

Вітамін D називають «сонячним», бо основну його частку наша шкіра виробляє під час контакту із сонячними променями. Серпень — останній місяць літа, але навіть у цей період не всі можуть отримувати необхідну кількість вітаміну, адже багато хто працює в закритих приміщеннях та й взагалі цього року переважна більшість українців залишилася без належної кількості сонячних променів.

Всеукраїнська ініціатива «Підтримай себе — підтримай Україну» триватиме з 15 серпня до кінця вересня або до збору запланованої суми, залежно від того, яка подія настане раніше. Долучитися до ініціативи можен кожен, потрібно лише придбати в аптеці препарат «Олідетрим 2000». 

На сайті «Олідетрим»встановлено онлайн-лічильник зібраних коштів, який оновлюється щоденно, де кожен може побачити, як набирається потрібна сума.

Щоб позбутися дефіциту вітаміну D та отримувати його необхідну кількість, сонця та їжі може бути недостатньо. Тоді допоможе тільки медикаментозна корекція рівня вітаміну. Для неї достатньо здати тест, визначити рекомендовану дозу (див. таблицю), купити та вживати препарат.

Агентство коммуникаций "ВАРТО", ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!