KSG Agro ввів в експлуатацію відгодівельний цех на 2,4 тис голів на свинокомплексі

13 жовтня, 2022

Агрохолдинг KSG Agro після реконструкції  ввів в експлуатацію  фактично новий відгодівельний цех на свинокомплексі у Дніпропетровській області.

Відгодівельний цех розрахований на 2,4 тис. голів поросят. Він оснащений сучасним обладнанням німецької компанії Big Dutchman, що є одним із світових лідерів на ринку виробництва обладнання для годування та утримання свиней, зокрема, поросят на дорощуванні.

«Введення нового відгодівельного цехудозволило нам збільшити поголів‘я свиней -  з початку року воно  зросло вже на 24% — з 50 тис. до 62 тис. голів. І це – наш вклад в зміцнення продовольчої безпеки України», — прокоментував голова Ради директорів KSG Agro Сергій Касьянов.

Як раніше повідомлялося, господарства, що входять до складу агрохолдингу KSG Agro, з початку повномасштабної агресії рф проти України збільшили кількість робочих місць на 30%. Також компанія задекларувала про збільшення своє долі ринку на ринку свинини Дніпропетровської області з 50% до 80%.

ДОСЬЄ

KSG Agro є одним із провідних агрохолдингів України, європейською інноваційною групою компаній, що працює за принципом вертикальної інтеграції. Акції холдингу включені до лістингу Варшавської фондової біржі. KSG Agro входить до складу Європейської Бізнес Асоціації (EBA), а також до Асоціації «Свиноводи України». Основною діяльністю холдингу є обробка землі та виробництво сільгоспкультур, а також свинарський бізнес, за який відповідає ТОВ «Стронг-Інвест». Починаючи з вересня 2014 року, KSG Аgro реалізує стратегію розвитку, згідно з якою компанія розвиває найперспективніші проекти, насамперед свинарство, а також рослинництво.

Пресс-служба KSG BANK
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!