Спеціалісти Дніпропетровськгазу посадили новий зелений сквер у Павлограді в рамках проєкту «Дерево життя»

24 жовтня, 2022

АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом РГК, продовжує масштабний проєкт «Дерево життя». У рамках якого мешканці області відмовляються від паперових квитанцій, а компанія на заощаджені кошти від друку цих платіжок висаджує дерева у регіоні. Нещодавно фахівці Павлоградського відділення Дніпропетровськгазу висадили вздовж головної вулиці Павлограду 40 саджанців лип та кленів. Так, завдяки споживачам газу Дніпропетровщини з’явився ще один сквер, який газовики присвятили нашим захисникам.

Зараз в Україні усі бачать дефіцит електроенергії, газу, води, які так потрібні кожному. Тому споживання має бути максимально відповідальним. І саме відмова від паперових квитанцій за розподіл газу — можливість економити електроенергію і воду, необхідних для їх друку, і, безумовно, економія паперу.

Газорозподільна компанія закликає своїх клієнтів відмовлятися від паперових платіжок та віддавати перевагу електронним. Нині серед мешканців Дніпропетровщини таких вже більше 20 тисяч! Клієнти АТ «Дніпропетровськгаз» можуть вже зараз приєднатися до цієї «зеленої» ініціативи. Щоб відмовитись від паперового рахунка необхідно виконати такі прості кроки:

1. Перейти в особистий кабінет на сайті 104.ua і натиснути на три лінії у лівому верхньому куті екрана.

2.Обрати пункт «Розрахунки».

3.Натиснути «Відмовитися від паперового рахунка».

До речі, Дніпропетровськгаз розпочав розіграш серед споживачів блакитного палива регіону. Необхідно відмовитися від паперового рахунку за розподіл газу і ви отримаєте шанс виграти корисні призи. Детальніше про умови розіграшу читайте на офіційній сторінці АТ "Дніпропетровськгаз" у Фейсбук (https://www.facebook.com/Dniepropetrovskgaz ).

 Дніпропетровськгаз дбає про екосистему регіону та країни спільно зі споживачами!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!