ПАТ «Черкасиобленерго» відремонтувало майже 100 км ЛЕП та близько 500 трансформаторних підстанцій в ході підготовки до зими

18 жовтня, 2022

В ході підготовки до осінньо-зимового періоду фахівцями ПАТ «Черкасиобленерго» станом на 1 жовтня вже здійснено капітальний ремонт 98 кілометрів повітряних ліній електропередач (ПЛ 0,4-10 кВ), а також 466 електропідстанцій  (ТП-10/0,4 кВ). Про це повідомляє пресслужба підприємства.

Крім цього спеціалістами Товариства були проведені роботи з технічного обслуговування енергооб'єктів Черкащини. Відтак, проведено технічне обслуговування повітряних ліній 0,4 — 10 кВ  в обсязі 14284 км та трансформаторних підстанцій 10/0,4 кВ в обсязі 5254 шт.

До всього оператором системи розподілу було замінено 37 пошкоджених силових трансформаторів.

Особливу увагу під час комплексу заходів було приділено лініям електропередач, що живлять інфраструктурні об᾽єкти водо- та теплопостачання, а також медичні заклади регіону.

Компанія і надалі продовжує накопичувати запаси палива, обладнання, матеріалів. На сьогодні їх обсяг вже збільшено на 20% порівняно з минулим роком.

За словами фахівців Товариства така підготовка до зими забезпечить безаварійний та надійний розподіл електричної енергії споживачам Черкаської області та загалом функціонування енергосистеми країни.

«Україна на полі бою відстоює свою незалежність, і осінньо-зимовий період цього року буде складним, тому і підготовка до нього зараз має бути пріоритетом для всіх операторів системи розподілу. Хочу закликати усіх операторів системи розподілу запровадити перевірку резервних схем розподілу електроенергії, а також максимально збільшити запас матеріалів. Саме над формуванням таких запасів наразі ми активно працюємо», — акцентував на цьому голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук.

Шевченко Мария Сергеевна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!