Де в Дніпропетровській області придбати якісне газове обладнання від українських та світових виробників?

14 листопада, 2022

Якщо замислюєтесь над придбанням газового устаткування для свого помешкання, АТ «Дніпропетровськгаз» рекомендує завітати до 104.ua клієнтських просторів у Дніпропетровській області. Сьогодні пропозицій, яке краще обрати, – безліч, але варто звернути уваги, що газове обладнання повинно бути сертифікованим та офіційно оформленим, адже від цього залежить ваша безпека та добробут.

І саме у 104.ua клієнтських просторах доступні газові котли, конвектори, смарт-модеми для дистанційної передачі показань лічильника, сигналізатори, водонагрівачі від світових та українських виробників. Персональні менеджери допоможуть швидко та кваліфіковано підібрати необхідне газове устаткування, що збільшить енергоефективність вашої оселі і гарантуватиме безпечне використання газу в побуті.

Серед мешканців Дніпропетровщини користуються популярністю такі бренди перевірених виробників обладнання як 104.ua, Baymak, DemirDokum, E.C.A., Termet та інші. Це устаткування, яке довело тисячам споживачів зі всієї країни високу якість, ефективність та його безпеку.

 Обрати необхідні газові прилади можна у 104.ua клієнтських просторах на Дніпропетровщині, а також на сайті market.104.ua. Крім устаткування, у споживачів газу нашого регіону є можливість замовити послугу встановлення та подальшого сервісного обслуговування обладнання спеціалістами АТ «Дніпропетровськгаз».

Для того, щоб споживання газу було безпечним та надійним, рекомендуємо купувати лише сертифіковане обладнання. Пам’ятайте, що професійно підібрані газові прилади допоможуть збільшити енергоефективність вашого будинку.

 Бережіть себе та рідних, подбайте про безпечне споживання газу в своїй оселі!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!