Дніпропетровськгаз: заміна газового конвектора «під ключ» – гарантія тепла та комфорту

16 січня, 2023

Опалювальний сезон на Дніпропетровщині активно продовжується. Якщо ви замислюєтесь над заміною газового обладнання, виконувати її можна навіть у цей період. Найчастіше такий процес триває всього один день. Тож, аби відчувати себе комфортно цією зимою, АТ «Дніпропетровськгаз» рекомендує ретельно обирати опалювальний прилад для помешкання. Один із практичних варіантів – газовий конвектор.

Замовляйте у 104.ua клієнтських просторах регіону послугу «під ключ», і вам гарантований найкращий сервіс — починаючи від оформлення паперів до встановлення конвектора.

Що отримає споживач, якщо обере цю послугу? 

1. Офіційну гарантію та сервіс;  

2. демонтаж старого конвектора та підключення нового;  

3. офіційну реєстрацію нового обладнання;  

4. заміну комплектуючих, необхідних для підключення конвектора до системи газопостачання;  

5. пакет документів.

І все це за — 3 300 грн. Ціна фіксована, якщо ви придбали газовий конвектор у 104.ua клієнтському просторі на Дніпропетровщині і не змінюєте його місце розташування. 

Усі роботи виконують кваліфіковані фахівці АТ «Дніпропетровськгаз», які пройшли відповідне навчання, мають дозвільні документи і сучасне обладнання для виконання таких робіт.

Обирайте сучасне та якісне газове устаткування і замовляйте послугу у найближчому 104.ua клієнтському просторі. Також ви можете отримати усю інформацію щодо послуги з заміни газового конвектора «під ключ» в АТ «Дніпропетровськгаз» за місцем проживання.

Дбайте про свій комфорт!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!