Дніпропетровськгаз пояснює: як виявити несправність котла вітчизняного виробника

11 січня, 2023

Опалювальний сезон на Дніпропетровщині активно продовжуються. АТ «Дніпропетровськгаз» завжди рекомендує споживачам перевіряти справність газового обладнання ще до початку цього періоду, щоб взимку не було неочікуваних поломок газового устаткування, Однак, якщо несправність все ж виникла, мешканцям регіону слід дотримуватися простих кроків.

Котли вітчизняного виробника не мають електронного блоку управління, відповідно й не видають коди помилок, за якими можна зрозуміти, що не так.

Наприклад, ви вмикаєте котел, а газ не запалюється. Причини можуть бути різні — від проблем з термопарою до відсутності контакту.

Перший крок — знайдіть паспорт з експлуатації котла та чітко виконайте прописаний порядок дій. Якщо газ не запалюється, не намагайтеся виправити ситуацію самостійно. Ви можете випадково відірвати якийсь дротик, а потім доведеться замінювати окремі вузли.

Якщо виявили несправність — не втручайтеся у роботу приладу, оскільки це небезпечно для вашого життя та здоров’я. Одразу зверніться до фахівців та отримайте кваліфіковану допомогу. АТ «Дніпропетровськгаз» має відповідний досвід, інструменти та дозволи для виконання газонебезпечних робіт. 

Для ремонту, заміни газового обладнання, його придбання, детальної консультації звертайтеся до найближчого 104.ua клієнтського простору на Дніпропетровщині. Адреси, контакти та графік роботи за посиланням — http://surl.li/efdrg.

Дбайте про свій комфорт в оселі вже зараз!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!