VAB Лізинг відзначає зростання інтересу до спецтехніки та вантажного автотранспорту після лізингу

17 липня, 2009
Однією з причин особливої уваги клієнтів до техніки після лізингу є наявність різних програм фінансування, які дозволяють придбати її за ринковою ціною, а іноді й значно дешевше, з мінімальним авансовим платежем та без витрат на реєстрацію. При цьому додатковою перевагою такої техніки є гарантія якості, оскільки VAB Лізинг уважно стежить за проведенням усіх необхідних технічних оглядів на сертифікованих станціях у терміни, встановлені виробником.
За словами керівника з розвитку бізнесу VAB Лізинг Володимира Нечаєва, за червень продажі вантажної техніки становили 30% від усього обсягу продажів техніки після лізингу. «До червня цей показник не перевищував і 10%. Такого суттєвого зростання вдалося досягти завдяки наданню клієнтам можливості придбати спецтехніку і вантажний автотранспорт після лізингу без значних стартових витрат», – зазначив пан Нечаєв.
Так, компанія VAB Лізинг запропонувала клієнтам, які продовжують розвивати бізнес, пільгові умови фінансування і максимально зручні схеми купівлі техніки після лізингу. Більш того, VAB Лізинг розглядає подальшу можливість зниження авансових платежів під час придбання спецтехніки та вантажного автотранспорту після лізингу з метою забезпечення ще сприятливіших умов для співпраці.
VAB Банк, Банк
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!