Підсумки двадцять третього тижня роботи тимчасової адміністрації НАДРА БАНКУ

20 липня, 2009
У НАДРА БАНКУ продовжується реалізація комплексної програми по поверненню депозитів клієнтам — фізичним особам, що стартувала 21 квітня. У липні банк повертає 50% від суми депозитів у розмірі до 10 000 гривень з терміном закінчення в лютому або липні 2009 року. Також 20% вкладу можуть отримати клієнти за депозитами у сегменті від 10 000 до 50 000 гривень (з терміном закінчення в січні, лютому, а також за вкладами, які закінчуються в липні); за депозитами в сегменті від 50 000 до 150 000 гривень (з терміном закінчення в січні і липні) та за депозитами в сегменті від 150 000 до 500 000 гривень (з терміном закінчення в січні). Даними пропозиціями клієнти можуть скористатися, пролонгувавши залишок суми вкладу на термін від 4-х місяців.
На поточному тижні в НАДРА БАНКУ розроблено спеціальну пропозицію для вкладників, що дозволяє їм купувати товари/послуги (нерухомість, автомобілі, меблі, медичне обслуговування тощо) у компаній-партнерів НАДРА БАНКУ за рахунок депозитів, термін яких закінчився. Дана пропозиція, яку планується запровадити до кінця липня, дозволить розширити доступ вкладників до коштів, розміщених на депозитах, а компаніям-партнерам банку — істотно збільшити обороти їхнього бізнесу.
За час роботи тимчасової адміністрації банк як суб'єкт господарювання перерахував понад 97,5 млн гривень податків і зборів, з яких понад 26,5 млн гривень надійшло до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Окрім того, ліквідні активи вдалося збільшити у п'ять разів, і на сьогодні вони становлять понад 600 млн гривень. Приріст коштів за поточними рахунками юридичних осіб склав понад 287 млн гривень. Зараховано і виплачено заробітної плати на суму 364,5 млн гривень.
15 липня НАДРА БАНК взяв участь у валютному аукціоні НБУ з метою задоволення потреб в іноземній валюті клієнтів — фізичних осіб та суб'єктів підприємницької діяльності. Валюта використовується ними для погашення заборгованості по тілу кредиту та відсотків по ньому (в т. ч. прострочених).
Групи з прийому звернень громадян у Центральному офісі НАДРА БАНКУ і регіональних управліннях за час роботи тимчасової адміністрації розглянули понад 9500 заяв, що стосуються виконання взаємних зобов'язань банку перед вкладниками і позичальниками. За підсумками розгляду звернень було визначено для виплати близько 124 млн гривень вкладникам, що гостро потребують коштів.
НАДРА БАНК, ОАО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!