«Меценат» підтримує талановитих українських митців

17 серпня, 2009
У середу, 12 серпня 2009 року, на території пансіонату на узбережжі Чорного моря розпочав свою роботу пленер «Сичавка», котрий триватиме до 29 серпня.

У заході беруть участь українські художники, мистецтвознавці, критики, культурологи. Організатором пленеру є Міжнародний Арт Центр «Меценат». Незважаючи на те, що подібний захід проводиться вперше, організатори сподіваються, що він, у разі успіху, стане традиційним щорічним, таким, на який чекатимуть з нетерпінням не лише фахівці, а й пересічні українці, оскільки такі речі, беззаперечно, сприяють розвитку, популяризації та просуванню українського мистецтва. Наразі триває робота пленера — художники пишуть картини, спілкуються, обмінюються досвідом. Ми з превеликим задоволенням будемо сповіщати вас про результати цієї роботи.


Довідка:
Міжнародний Арт Центр «Меценат» створено в березні 2009 року. Ініціатором та організатором «Мецената» є Олена Золотарьова. Незважаючи не незначний час свого існування, Арт Центр «Меценат» здійснив уже чимало проектів: концерти видатної української піаністки Євгенії Басалаєвої в Київській Філармонії та на Міжнародному музичному фестивалі в Любляні, виставки українських художників в Нью-Йорку на фестивалях «Наша спадщина» та «Союзівка», в Київському музеї російського мистецтва, розпочато роботу на пленері «Сичавка», завершенням якого буде проведення виставки в День Незалежності України в галереї «Alex Art House». Діяльність Арт Центру «Меценат» та особисто Олени Золотарьової було відзначено багатьма дипломами та сертифікатами.
n.savitskaya-sheliga
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!