«Гарант-АСІСТАНС» провів навчання за спеціальністю «Аварійний комісар»

1 жовтня, 2009
З 21 по 25 вересня 2009 року на базі курсів підготовки та підвищення кваліфікації Українського центру післяаварійного захисту «Експерт-Сервіс» було проведено перший етап навчання співробітників НАСК «Оранта» та ТОВ «Гарант-АСІСТАНС»за спеціальністю «Аварійний комісар».
В навчанні прийняли участь представники Департаменту врегулювання збитків, Експертно-розрахункового управління Головного офісу НАСК «Оранта» та співробітники центрів клієнтської підтримки та відділів врегулювання дев’яти обласних дирекцій Компанії: Дніпропетровської, Житомирської, Івано-Франківської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Харківської, Херсонської, Хмельницької.
Перед слухачами курсів виступали провідні фахівці Фонду державного майна України, Київського НДІ судових експертиз, МВС, ТОВ «Гарант-АСІСТАНС», Моторного (Транспортного) страхового бюро України.
В ході програми навчання учасники відвідали Центр клієнтської підтримки ТОВ «Гарант-АСІСТАНС» в м. Києві, де пройшли додаткову практичну підготовку з проведення оглядів пошкоджених транспортних засобів, ознайомилися з роботою Управління врегулювання, Контакт-центру, Розрахункового центру, Управління технічного асистансу та інших підрозділів асистуючої компанії. У своїй роботі «Гарант-АСІСТАНС» використовує прогресивні підходи та сучасні технології організації процесу врегулювання збитків, що дозволяє значно скорочувати терміни розгляду справи з врегулювання збитку, знизити рівень збитковості та витрат на врегулювання, тим самим покращити якість післяпродажного обслуговування клієнтів страхової компанії.
Як визначив Генеральний директор компанії ТОВ «Гарант-АСІСТАНС» В’ячеслав Тимошенко, після закінчення курсів і успішного складання іспитів і тестів, слухачі отримують Свідоцтво про присвоєння кваліфікації «Аварійного комісара» задля необхідності проводити кваліфіковану діяльність щодо з’ясування обставин і причин настання страхового випадку та визначення розміру збитків.


ДОВІДКА
Компанія «Гарант-АСІСТАНС» заснована у 1999 році для здійснення послуг у сфері технічного, медицинського асистансу та врегулювання страхових випадків. На сьогодні компанія має три ліцензії – медицинську, туристичну та ліцензію незалежного оцінювача.
З 2004 року компанія є офіційним партнером в Україні компаній Mondial Assistance (Франція) і ARC Europe (Бельгія).
З 2008 року компанія входить до складу Холдинга IMG. Клієнтами компанії є більш ніж 20 страхових компаній та 7 автоімпортерів в Україні. За підсумками 2008 року компанія увійшла до ТОР-5 лідерів ринку асистансу України з обороту грошових коштів (близько 20 млн. грн.). Загальна кількість клієнтів компанії в Україні, за підсумками першого півріччя 2009 року – більш ніж 3,1 млн.
НАСК "Оранта", ВАТ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!