Тепер кожен українець може отримати безкоштовну консультацію іноземного лікаря

5 листопада, 2009
На українському сайті фармацевтичної компанії «Алкалоїд» www.alkaloid.com.ua кожен може отримати он-лайн консультацію македонського лікаря.
«Наша компанія от уже 70 років успішно працює на європейському фармацевтичному ринку, і ми пишаємося якістю наших препаратів, — каже доктор Бошко Сібіновскі, голова представництва «Алкалоїд» в Україні, — «саме тому, вийшовши на український ринок, ми вирішили дати можливість кожному споживачеві отримати якнайдетальнішу інформацію щодо наших ліків та їх застосування безпосередньо від фахівців, які працюють над їх розробкою та мають величезний досвід у їх застосуванні. При цьому ми також маємо окрему он-лайн консультацію для українських лікарів, які відтепер мають можливість порадитися із македонськими колегами»
Отже, кожен, хто має доступ до мережі Інтернет, відтепер може отримати консультацію від провідних македонських фахівців:
Сандра Чомовска-Мадевска, доктор медичних наук, педіатр, продакт-менеджер з антибіотиків
Тіна Васков, магістр клінічної нейропсихології, продакт-менеджер з препаратів для центральної нервової системи
Еміль Дімітровскі, доктор медичних наук, продакт-менеджер з препаратів для центральної нервової системи
Крістіан Ілцевскі, доктор медичних наук, продакт-менеджер з кардіологічних препаратів
Александра Івановска, доктор фармацевтичних наук, продукт-менеджер з препаратів, що відпускаються без рецепта.


Довідка про компанію: Відкрите Акціонерне Товариство «Алкалоїд» засноване в 1936 році. Основна діяльність компанії: фармацевтичні препарати, хімічні речовини та косметика. Завдяки 2-м профіт-центрам, корпоративному сервісу, 1 дочірній компанії в Македонії та 12 зарубіжним дочірнім компаніям, де працює 1123 співробітники в головному офісі та 315 торгових представників за кордоном, компанія «Алкалоїд» по праву вважається одним з лідерів Південно-східної Європи – вона є лідером ринку в Македонії та Косово, займає 6-е місце в Хорватії за обсягами продажу по упаковках.
Алкалоїд – всесвітньо визнаний бренд, представлений в більш ніж 27-ми країнах світу. Протягом 2007-2009 року компанія «Алкалоїд» отримала близько 25 дозволів на виведення нових препаратів на ринок Македонії та 90 препаратів, призначених для закордонних ринків. Протягом останніх десяти років компанія пройшла цикл інвестицій на суму більше 91 мільйона Євро.
Більша частина даних активів була розподілена в сегменті фармацевтики. Основні інвестиції було зроблено в співробітництві з IFI, що є прекрасним доповненням до бізнес — портфелю Компанії. У лютому 2006 року компанія Алкалоїд створила дочірнє підприємство у США, штат Огайо, після чого було успішно проведено JFDA інспекцію GMP за американським стандартом. У жовтні 2007 року на PC Pharmaceuticals було проведено перевірку від імені Британської агенції з контролю за якістю медикаментів і товарів медичного призначення – MHRA. За результатами перевірки MHRA видала компанії Алкалоїд сертифікат відповідності GMP, котрий надає виробнику лікарських препаратів право розміщувати свою продукцію на ринку Великобританії та інших країн Європейського союзу. Алкалоїд – партнер вибору багатьох відомих компаній: F. Hoffmann – La Roche, Italfarmako, Nycomed, Mundifarma, Sanofi Aventis, Pfizer, Novartis та ін. Алкалоїд думає не лише про сьогодення, а завжди думає про майбутнє.
n.savitskaya-sheliga
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!