ВАТ ВТБ Банк перейменовано у ПАТ "ВТБ Банк"

30 липня, 2010
У зв’язку з необхідністю дотримання вимог Закону України «Про акціонерні товариства», на позачергових загальних зборах учасників (акціонерів) ВАТ ВТБ Банк 16 липня 2010 року було ухвалено рішення про зміну найменування юридичної особи з Відкритого акціонерного товариства ВТБ Банк (ВАТ ВТБ Банк) на Публічне акціонерне товариство «ВТБ Банк» (ПАТ «ВТБ Банк») та про затвердження нової редакції Статуту банку.

29 липня 2010 року проведено державну реєстрацію нової редакції Статуту Публічного акціонерного товариства «ВТБ Банк» та внесено відповідні зміни до Єдиного державного реєстру юридичних осіб і фізичних осіб — підприємців. Національним банком України відповідні зміни щодо найменування фінансової установи внесено до Державного реєстру банків.

Публічне акціонерне товариство «ВТБ Банк» є правонаступником всіх прав та обов’язків Відкритого акціонерного товариства ВТБ Банк, і тому всі правочини (договори, угоди), укладені до зміни найменування банку, а також всі права та обов’язки, що випливають з них, є дійсними. Інші реквізити банку залишаються незмінними.

З 29 липня 2010 року зареєстровано таке офіційне найменування банку:
— повне українською мовою: Публічне акціонерне товариство «ВТБ Банк»;
— повне російською мовою: Публичное акционерное общество «ВТБ Банк»;
— повне англійською мовою: Public Joint-Stock Company “VTB Bank“;
— скорочене українською мовою: ПАТ «ВТБ Банк»;
— скорочене російською мовою: ПАО «ВТБ Банк»;
— скорочене англійською мовою: PJSC “VTB Bank“.

Довідка. ПАТ « ВТБ Банк» – універсальний банк, що входить до десятки найбільших фінансових установ країни за класифікацією Національного банку України.
Банк входить до міжнародної фінансової групи ВТБ, 99,9153% акцій банку належить ВАТ Банк ВТБ (Російська Федерація).
Станом на 01 липня 2010 року показники діяльності ВАТ ВТБ Банк склали: статутний капітал – 2,93 млрд.грн., активи – 29,85 млрд.грн., кредитний портфель – 26,16 млрд.грн.
ВТБ Банк, ОАО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!