Автоматизація All Inclusive в мережі крамниць електронних послуг "Твій Час"

17 липня, 2018

Все починалося з офісів пороботіз клієнтами АЦСК «Україна», де можна було отримати цифровий підпис та поспілкуватися про його використання. Дуже швидко такі офіси почали здійснювати підтримку програми M.E.Doc, а згодом і СОТА, адже клієнти рішень були одні й ті самі. Ще від початку відвідувачі почали звертатися по допомогу у різноманітних питаннях до адміністраторів реєстрації, і вони радо відповідали їм.

«Ідея створити мережу крамниць електронних послуг виникла вмене тоді, коли я почула від менеджерів офісів, як часто клієнти просять надати поради і як вони мріють отримувати всі послуги в одному місці, – розповідає Managing Partner Linkos Group Олеся Линник. – І я подумала, чому б і ні? Врешті-решт ми живемо тим, щоб дарувати клієнтам радість, і можемо піти навіть на такий екстремальний крок!”.

Твоя мережа

Влітку 2016 року почалося масове відкриття крамниць по всій Україні. Клієнти раділи новому оформленню знайомих офісів, які на очах перетворювались у справжній оазис затишку, стилю та зручності. Але дизайн інтер’єру не головне, що змінилося. Передусім, Linkos Group та Партнери переформатували саму роботу з гостями крамниць. Для заощадження часу тут використовується електронна черга, а отже не доведеться довго чекати на отримання послуг навіть у «гарячий» звітний період. Запишіться на потрібний час і вирішуйте питання за 10 хвилин! Для зручності гостей з’явилися лаунж-зони з кавою та смаколиками, у яких можна відпочити від щоденної метушні та поспілкуватися з колегами про актуальні питання. У багатьох крамницях є навіть віддалені офіси з повним набором необхідної техніки та програм. Приватні підприємці дуже цінують можливість забігти в крамницю й просто на місці подати звіт (а в цьому допоможе досвідчений бухгалтер!), роздрукувати необхідні документи або перевірити робочу поштову скриньку. І, звичайно, окремої уваги варта гостинність працівників, що поєднується з оперативною роботою та надвисоким рівнем знань. Вас завжди зустрінуть усмішкою, допоможуть, порадять та вирішать ваші питання за лічені хвилини.

Більше, краще, зручніше!

З часу створення мережі полиці крамниць поповнилися багатьма продуктами, щоб задовольнити ще більше потреб клієнтів. Це і модуль інтеграції документообігу в 1С – FlyDoc – та API.ПТАХ для інших бухгалтерських систем, і захищені носії для зберігання цифрових підписів, і найпрогресивніший антивірус України ROMAD, і система для звітності бюджетних організацій з розгалуженою структурою «Звіт Корпорація», і електронний бухгалтерський сервіс «Дебет-Кредит», і найгучніший продукт 2017 року – уніфікована платформа обміну юридично значущими електронними документами між різними програмами – ПТАХ. Частину продуктів розробляє команда Linkos Group, інші додаються до переліку після тривалого відбору. Запропонувати свій продукт допродажу через мережу може кожен розробник, але потрапляють на полиці тільки найкращі продукти, що мають бездоганну репутацію, є найбільш функціональними та зручними у використанні.

Рішення для кожного

Зараз у крамниці приходять вже не тільки за цифровими підписами. Тут під одним дахом зібрано все, що необхідно для ефективного ведення вашого бізнесу. Тут є рішення для ведення бухгалтерського обліку, нарахування заробітної плати, подачі звітності, обміну електронними документами тощо. Важливо, що у мережі вам допоможуть підібрати оптимальний набір необхідних програм відповідно до потреб підприємства будь-якого розміру та галузі. Наприклад, якщо ви приватний підприємець, вам порадять веб-сервіс СОТА, у якому можна вести облік ФОП, подавати звіти та обмінюватися юридично значущими електронними документами. Великим бюджетним організаціям якнайкраще підійде ERP-система для обліку та управління підприємством ISpro та програмний комплекс «Звіт Корпорація» для швидкої подачі зведеної звітності і ведення кошторисів. Для подання звітності, реєстрації податкових та товарних накладних, обміну е-первинкою – звичайно ж, хіт продажів, програма M.E.Doc. З великого набору продуктів мережі можна скласти ідеальний комплект саме для вас, і це із задоволенням допоможуть зробити працівники крамниць.

Твій час приєднатися до мережі

За півтора року існування мережі можна зробити зважений висновок: ідея себе виправдала! Клієнти в захваті від формату, а у самих крамницях панує атмосфера взаємної поваги та турботи. «Твій Час» – це територія успішних бізнес-ідей, і звичайно, такий привабливий бізнес викликає бажання приєднатися до нього. Та й керівництво Linkos Group прагне розширювати мережу якнайбільше, щоб бути ще доступнішими для клієнтів. Тому відкрити крамничку може не лише існуючий дистриб’ютор чи дилер продуктів Групи компаній, а і новий партнер на умовах франшизи.

Щоб стати власником крамнички, потрібно мати бездоганну ділову репутацію, успішний досвід управління бізнес-процесами, приміщення для облаштування крамниці та бути готовим дотримуватися високих стандартів «Твій час» (адже тут пильно стежать за стосунками з клієнтами).

Новим франчайзі бізнес буде відкривати легко,адже про все вже подбали у Linkos Group! Загалом інвестиції необхідні тільки на кваліфікований персонал і офісне приміщення, — все інше допоможе запровадити франчайзер. Новим партнерам надається маркетингова та інформаційна підтримка, навчання, програми лояльності для франчайзі, повна підтримка на етапі відкриття та навіть такі важливі дрібнички, як рекомендації для розробки або модернізації сайту й роботи з підрядниками під час оформлення крамниці. Окрім суто бізнесових привілеїв, франчайзі отримують величезний бонус у вигляді членства у Guild of Partners of IT, внутрішньої організації Партнерів Linkos Group, що передбачає постійні освітні програми, участь у закритих конференціях розробника програм, спільний відпочинок та туризм. Тим, хто розділяє ідеї та прагнення Linkos Group, усюди світитиме зелене світло.

Мережа «Твій час» продовжує зростати – як за рахунок нових крамниць, так і завдяки появі нових продуктів на поличках. І це чудово, адже завдяки цьому, українському бізнесу та бюджетним організаціям буде набагато легше (а головне – приємніше!) переходити на ведення бізнесу велектронному форматі. А це, у свою чергу, сприяє покращенню міжнародного іміджу України та процвітанню нашої Батьківщини!

Сапалева Оксана
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!