KSG Agro за 9 місяців 2023 р. збільшив EBITDA на 67%, виручку від реалізації на 16%

16 листопада, 2023

За три квартали 2023 р. EBITDA агрохолдингу KSG Agro зросла на 67%, а виручка від реалізації на 16%. Про це повідомила пресслужба агрохолдингу із посиланням на звіт KSG Agro, оприлюднений на Варшавській фондовій біржі.

За три квартали 2023 р. EBITDA агрохолдингу KSG Agro у порівнянні з аналогічним періодом 2022 р. зросла на 67% — 4,5 млн. проти 2,7 млн. долл., а виручка від реалізації на 16% — 11,9 млн. дол. проти 10,2 млн.дол. Прибуток агрохолдингу за цей же період зріс на 1,292% — з 96 тис. дол. до 1 млн. 336 тис. дол. Нагадаємо, що EBITDA – показник, який дорівнює обсягу прибутку до вирахування витрат за відсотками, сплати податків та амортизаційних відрахувань.

«Завдяки правильно обраній стратегії та вертикальній інтеграції холдингу ми навіть в умовах затруднення експорту спрямували значну частину рослинницької продукції на виробництво комбікормів, — коментує голова Ради директорів KSG Agro Сергій Касьянов. — Нам вдалося, незважаючи на повномасштабну війну, зберегти кістяк професійного колективу, поновити зруйновані логістичні ланцюжки, оновити поголів’я свиней, забезпечити енергонезалежність свинокомплексу, а також організувати експорт, як сільгоспкультур, так і готової продукції з високою доданою вартістю — соняшникової олії — у країни Євросоюзу».

Пресс-служба KSG BANK
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!