Alfa Laval нагородив компанію ebm-papst як кращого постачальника року

16 серпня, 2010
Сертифікат про присудження першого місця під час візиту до італійського представництва компанії ebm-papst у місті Мозатта вручав пан Per Føgt Norup, головний менеджер із закупівель рідких і електричних компонентів, а також арматури для компанії Alfa Laval.
Під час церемонії нагородження пан Norup відзначив вигідне співвідношення якості й ціни продукції компанії ebm-papst, а також компетентну технічну підтримку й відмінний сервіс.
«Ми пишаємося тим, що отримали цю нагороду, і будемо докладати всіх зусиль для підтримання цього важливого для нас партнерства», — зазначив Алессандро Масотто, директор італійського філіалу компанії ebm-papst.
Уже багато років ebm-papst постачає надійні й ефективні осьові вентилятори різних типорозмірів для теплообмінників з повітряним охолодженням, чилерів і осушувачів, які використовуються в промислових холодильниках і кліматичних установках.
Серед гостей були присутні Лучано Аріміні, крівник відділу закупівель, а також Мікеле Монтелеоне, керівник виробництва Alfa Laval в Alonte.
16 серпня 2010 р.

Довідка про компанію Alfa Laval:
Alfa Laval є провідним глобальним постачальником рішень для багатьох галузей промисловості. Alfa Laval працює в галузях, надзвичайно важливих для людства, таких як: енергетика, збереження навколишнього середовща, продовольство й водопостачання, фармацевтика. Корпоративна місія: «Оптимізувати роботу процесів своїх клієнтів. Знову і знову». Більш ніж 125 років інновацій. Засновник Alfa Laval — Гюстаф де Лаваль — був великим технічним генієм, до винаходів якого належить і відцентровий сепаратор. За час свого життя він зареєстрував 92 патенти й організував 37 компаній. У 1883 він і його партнер, Оскар Лемм молодший, заснували компанію «Сепаратор АБ», яка була попередницею сьогоднішньої Alfa Laval. Приблизно 50% продажів припадає на Європу, 30% — на Азію, Океанію та Близький Схід і 20% — на Північну й Латинську Америку. У компанії зайнято 12 000 працівників у всьому світі.
Коротка інформація про компанію:
Група компаній еbm-papst – провідний світовий виробник вентиляторів і двигунів, є законодавцем в галузі високоефективної ЄС-технолоії. Є найкрупнішим постачальником для 85% світових виробників котлів з використанням вентиляторів, а також 90% виробників конденсаційних котлів.
У фінансовому році 2009/10 рр. підприємство досягло обороту 986 міліьйона євро. Ebm-papst виробляє свою продукцію на 18 виробничих об’єктах (у Німеччині, Китаї, США і т.д.), а також має 57 відділів продажу по всьому світу. По всьому світу в компанії трудяться 10 226 співробітників, у тому числі 5 081 осіб – безпосередньо в Німеччині.
Вироби світового лідера на ринку вентиляційного обладнання можна знайти в багатьох галузях, наприклад у вентиляційній і кліматичній техніці, побутових приладах, опалювальному обладнанні, IT і телекомунікаційному обладнанні, легкових автомобілях і комерційному транспорті.
Філіал компанії в Україні (ТОВ «ЕБМ-ПАПСТ Україна») працює з 2003 року в м. Києві, здійснює продажі й технічну підтримку продуктів торгової марки ebmpapst.
За додаковою інформацією звертайтеся:
Олександр Мазур
Тел. (044) 206-30-94
[email protected]
www.ebmpapst.ua
Publicity Creating, OOO РКЦ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!