Компанія «Е-Консалтинг» реалізувала проект для страхових компаній на базі оновленої версії XRM® Insurance®

2 вересня, 2010
У системі XRM® Insurance® розширена структура прав доступу і повноважень для реалізації різних ролей у системі (агент, андеррайтер); можливість продажу полісів від двох страхових компаній (на вибір клієнта); можливість у випадку зіпсуття бланку автоматично переносити вже заповнені дані на новий бланк; формування звітності для МТСБУ і власної статистики продажів.

Як повідомили в компанії «Е-Консалтинг», незадовго до завершення проекту змінилися вимоги до системи, відповідно до Розпорядження Держфінпослуг («Розпорядження Держфінпослуг України від 9 липня 2010 року № 566, зареєстровано в Міністерстві юстиції України від 16 серпня 2010 року за №689\17984»). Цим документом було затверджено деякі зміни у питаннях здійснення ОСЦПВВНТЗ (обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів). Але це ніяк не вплинуло на строки і якість впровадження проекту.

Як зазначив президент компанії «Е-Консалтинг», генеральний конструктор Microsoft Dynamics™ XRM® Андрій Безгубенко: «Завдяки унікальній структурі розробки XRM® Insurance® компанія «Е-Консалтинг» змогла швидко відреагувати на зміни законодавства й буквально упродовж кількох днів випустити продукт, який уже відповідає новим вимогам».

Хостинг системи реалізований на майданчику «Е-Консалтинг», що також скорочує термін реалізації й вартість впровадження такого рішення.

2 вересня 2010 р.

Коротка інформація про компанію:
ДП «Е-Консалтинг» засноване в 2002 році і вже більше 8 років надає послуги в сфері ІТ і бізнес-консалтингу. Компанія реалізувала більше 3 000 проектів і входить до п’ятірки кращих системних інтеграторів України, володіючи широкою мережею регіональних представництв по всій території країни. Компанія «Е-Консалтинг» має статус Золотого партнера Microsoft® за 11 напрямками.
Основними напрямками діяльності «Е-Консалтинг» є: проектування і створення інфраструктури підприємства «під ключ» і її наступна підтримка; впровадження системи керування взаємовідношеннями з клієнтами Microsoft Dynamics™ CRM; організація документообігу; оптимізація IT-інфраструктури підприємства на платформі Microsoft®.
Послуги «Е-Консалтинг» сертифіковані за міжнародним стандартом якості ISO 9001 і його українським аналогом ДСТУ 9001.
За додатковою інформацією звертайтеся:
Олена Кудря
e-mail: [email protected]
тел/факс: +38 (044) 507-2828
www.e-consulting.com.ua
www.getman.ua
www.crm.ua
Publicity Creating, OOO РКЦ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!