Програма «Майстри сучасної класики» ВГО ЛО «Кобзар» затверджена «Міністерство освіти»

2 жовтня, 2010
30 вересня 2010 року Національною комісією з української літератури Науково-методичної ради з питань освіти Міністерства освіти і науки України, після успішної презентації Головою ВГО ЛО «Кобзар» Д. С. Папетою проекту «Майстри сучасної класики», одноголосно було прийнято рішення схвалити дану програму та ввести її в методологічні рекомендації офіційного навчального процесу.

Нагадуємо, що «Майстри сучасної класики» являються національною програмою мета якої — морально-етичне та патріотичне виховання молоді, удосконалення виховної роботи, подолання негативних проявів у молодіжному середовищі, а також популяризація читання та виховання любові до високоякісної літератури. У рамках даної програми відбуваються знайомства школярів з сучасними письменниками і поетами, які на власному прикладі допомагають привити дітям любов до книги та читання взагалі.

У зв’язку з цим ми оголошено набір координаторів для вказаного проекту по усім містам та селищам України. Деталі прийому координаторів будуть оголошені додатково. Після завершення набору координаторів буде проведено спеціальний навчальний семінар.

З повагою,
Лера Крок
Кобзарь, ВГО ЛО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!