Покращені ЕС-вентилятори RadiCal від ebm-papst для теплових насосів типа «повітря-вода»

28 жовтня, 2010
Сучасні ЕС-вентилятори можуть зробити відчутний внесок у захист навколишнього середовища і при цьому підвищити економічну ефективність теплових насосів.
Для використання в теплових насосах типу «повітря-вода» ebm-papst пропонує енергозберігаючі відцентрові і осьові ЕС-вентилятори GreenТech, продуктивність по повітрю яких може досягати 30.000 м³/год. Як і в осьових вентиляторах HyBlade®, тепер у нових відцентрових вентиляторах RadiCal показник робочого шуму знижено на 3 дБ(A). Для досягення цієї мети було суттєво змінено геометрію робочого колеса вентилятора відпвідно до останніх досягнень в галузі аеродинаміки.
Інноваційний стиль всього робочого каналу забезпечує безперервний потік повітря через робоче колесо, що значно збільшує аеродинамічну ефективність вентилятора. Крім того, відчутно покращено взаємодію між входом у сопло й робочим колесом. Поряд з цим, перевагою нових ЕС-вентиляторів RadiCal є легка керованість. Так, їх швикість за необхідності може бути адаптована, наприклад, зменшена в нічний час. Це дає можливість додакової економії енергії й зниження рівня шуму. Порівняно зі звичайними вентиляторами змінного струму, вони використовують на 50% менше енергії.
Завдяки цьому вже сьогодні вентилятори RadiCal значно перевищують норми європейських екологічних ErP-директив щодо ефективності. Крім того, ці вентилятори відрізняються компактністю й можуть бути успішно інтегровані в умовах обмеженого простору.
27 жовтня 2010 р.
Коротка інформація про компанію:
Група компаній еbm-papst – провідний світовий виробник вентиляторів і двигунів, є законодавцем в галузі високоефективної ЄС-технолоії. Є найкрупнішим постачальником для 85% світових виробників котлів з використанням вентиляторів, а також 90% виробників конденсаційних котлів.
У фінансовому році 2009/10 рр. підприємство досягло обороту 986 міліьйона євро. Ebm-papst виробляє свою продукцію на 18 виробничих об’єктах (у Німеччині, Китаї, США і т.д.), а також має 57 відділів продажу по всьому світу. По всьому світу в компанії трудяться 10 226 співробітників, у тому числі 5 081 осіб – безпосередньо в Німеччині.
Вироби світового лідера на ринку вентиляційного обладнання можна знайти в багатьох галузях, наприклад у вентиляційній і кліматичній техніці, побутових приладах, опалювальному обладнанні, IT і телекомунікаційному обладнанні, легкових автомобілях і комерційному транспорті.
Філіал компанії в Україні (ТОВ «ЕБМ-ПАПСТ Україна») працює з 2003 року в м. Києві, здійснює продажі й технічну підтримку продуктів торгової марки ebmpapst.
За додаковою інформацією звертайтеся:
Олександр Мазур
Тел. (044) 206-30-94
[email protected]
www.ebmpapst.ua
Publicity Creating, OOO РКЦ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!