Відеоінтервʼю як ефективний засіб просування: досвід Publicity Creating

3 листопада, 2010
Зараз на завершальній стадії втілення перебувають кілька таких проектів. Зокрема, триває цикл відеоінтервʼю для компанії ЛІКОНД, офіційного торгового партнера японської корпорації DAIKIN в Україні. Основні питання, що висвітлюються, — актуальна інформація та відомості про новинки й тренди на кліматичному ринку України та світу.
Також готується низка відеоінтервʼю для компанії «Е-Консалтинг», Золотого партнера Microsoft®. Основним завданням є поширення інформації про CRM-систему на платформі Microsoft Dynamics™ CRM, а також про переваги, які вона забезпечує для розвитку бізнесу.
Для українського виробника натуральної «живої» косметики ТМ Iren Bukur розроблено сценарії відеороликів і відзнято матеріал, спрямований на широке коло кінцевих споживачів. Специфіка цільової аудиторії зумовила майданчики для розміщення матеріалу — Інтернет-відеоресурси та соціальні мережі.
У першу чергу, відеоінтервʼю – ефективний спосіб безпосереднього спілкування компанії з цільовою аудиторією, підкріплений аудіовізуальним рядом, вважають фахівці Publicity Creating.
Генеральний директор компанії Publicity Creating Валерій Курейко зазначає: «Під час відеоінтервʼю представник компанії отримує унікальну можливість напряму звернутися до своєї цільової аудиторії, при цьому надзвичайно важливим є фактор особистого впливу спікера. Але щоб такий метод був ефективним, потрібно памʼятати такі аксіоми, як регулярність, продуманість тематики і майданчиків для розміщення відеоінтервʼю».
2 листопада 2010 р.
Довідка
Publicity Creating успішно працює на українському ринку 12 років, спеціалізація компанії – стратегічні комунікації й PR.
Провідна структура Publicity Group (група компаній, яка надає послуги в сфері маркетингових комунікацій, куди входять: Publicity Creating (стратегічні комунікації), ІАЦ Publicity (інформаційно-аналітичний центр), Publicity.kiev.ua (інформаційний ресурс), ProEvents (агенція яскравих подій), РА «ПРОФІТ» (розміщення реклами в ЗМІ).
Серед клієнтів – крупні українські виробники, представництва, спеціалізовані компанії із сектору В2В, компанії сектору В2С.
Серед А-брендів, які просувалися компанією, — зарубіжні: 3М, Лазолван, ORACLE, 1C:, Samsung, AMD, Toshiba, Skoda, Hansa, Geberit, ТехноНИКОЛЬ, Daikin, KAN, ebmpapst; — українські: Мівіна, Монарх, Богдан, Roshen, Енран, АМАКО, Керамейя, ColorWay та інші.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся:
Калита Оксана, [email protected]
www.publicity.com.ua
Publicity Creating, OOO РКЦ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!