Інтеграція КСВ в бізнес-стратегію компаній: кращі практики в Україні

29 листопада, 2010
Вже другий рік поспіль за підтримки компанії Ernst&Young, Сан ІнБев Україна і МТС. в Україні відбувається Конкурс бізнес-кейсів з корпоративної соціальної відповідальності. Кращі кейси компаній будуть обрані і нагороджені 30 листопада 2010 року з 14.00 до 16.00 за адресою: готель «Прем’єр Палац» (бул. Шевченка/вул. Пушкінська 5-7/29)

Міжнародне журі обирало кращих з понад кращих. Усі надані кейси увійшли до збірки «Практики КСВ в Україні — 2010», яка буде представлена в рамках заходу. В цьому році зібрано 36 кейсів компаній за наступними номінаціями:
— комунікації з КСВ (2 практики);
— трудові відносини і права людини (10 практик);
— розвиток і підтримка громад (16 практик)
— захист навколишнього середовища (6 кейсів)
— відносини із споживачами (2 кейси)

Цьогорічний Конкурс мав і свої особливості: учасниками були не лише компанії з готовими практиками, а й студентські команди, які вирішували сучасні завдання з КСВ. За результатами обрано 9 команд, краща з яких буде нагороджена під час офіційної церемонії у готелі «Прем’єр палац».

Також під час заходу відбудеться презентація «CSR Клубу компаній – учасників кейсів». Цікаві кейси компаній-новачків Конкурсу цього року будуть представлені у форматі Pecha Kucha (японський формат, коли ідея представлена у 20 слайдах по 20 секунд кожний) – це практики компаній Альфа-банк, Прикарпаттяобленерго, Terrasoft, Nestle, Danone.

Якщо Ви плануєте інтегрувати корпоративну соціальну діяльність в бізнес-стратегію компанії, бажаєте дізнатись про найкращий досвід інших компаній та привітати переможців другого Національного Конкурсу бізнес-кейсів, ми запрошуємо Вас зареєструватися за електронною адресою: [email protected] Детальнішу програму можна знайти на www.csr-ukraine.org, або за тел.: (044) 280 11 47.

Генеральний партнер Національного Конкурсу бізнес-кейсів з КСВ — Ernst&Young, офіційний партнер — «САН ІнБев Україна», мобільний партнер — «МТС-Україна», авіаперевізник – Австрійські авіалінії.
Комунікаційний партнер — ESGroup.
Медіапартнери: UBR — генеральний телевізійний партнер, «Контракти» — генеральний медіапартнер, «Гвардія» — стратегічний медіапартнер, «Дело» — эксклюзивний медіапартнер, «Дзеркало тижня» — офіційний медіапартнер, Business Class Magazine — діловий медіапартнер, The Ukrainian Journal of Business Law — правовий медіапартнер, Marketing Media Review – маркетинговий медіапартнер, «Менеджер по персоналу» — професійний медіапартнер, CSR Review – експертний медіапартнер, Liga.net – генеральний інтернет-партнер, HR Ліга –інтернет-партнер.
Записник Конкурсу – Manekibook.
Центр Развитие КСО, Общественная организация
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!