Алла Шлапак: Не треба плутати повідомлення на отримання житла з ордером

14 січня, 2011
«Повідомлення на отримання квартири, безумовно, є важливою подією в житті кожної сім`ї, але воно лише засвідчує факт того, що той чи інший громадянин є першим у черзі на отримання житла. Відповідно до Житлового Кодексу УРСР, єдиною юридичною підставою для вселення в надане житлове приміщення є ордер. І важливо ці два поняття не плутати», — пояснює Алла Шлапак.

Вона зауважила, що забезпечення дотримання прав та інтересів соціально вразливих груп громадян, зокрема дітей-сиріт та багатодітних сімей, і надалі перебуватиме під контролем Постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту, а також її особистим контролем як депутата Київради.

«Помешкання, що виділяється для громадян, котрі перебувають на квартирному обліку, має різний ступінь готовності. На жаль, бувають випадки, коли попри отримані повідомлення, очікувати переїзду в нову квартиру доводиться роки. Маю надію, що посадові особи Київської міської державної адміністрації дотримаються своїх зобов’язань та докладуть всіх зусиль, щоб ті, хто сьогодні отримав повідомлення на отримання квартир, стали їх реальними власниками», — зазначила Алла Шлапак.

Нагадаємо, 13 січня 2010 року, голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов вручив 21 повідомлення на отримання квартир, з яких 10 помешкань отримали багатодітні сім’ї, а 11 – діти-сироти.
komisiya
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!