Алла Шлапак: Повноцінне відновлення муніципальних надбавок залишиться на контролі

24 лютого, 2011
За словами депутата, з 200,6 млн. грн., які виділені на так зване «встановлення стимулюючих надбавок», 186, 8 млн. грн. позначені як видатки на збереження середньої заробітної плати на рівні 2010 року, а безпосередньо на надбавки виділено лише 13,8 млн. грн. для всіх працівників бюджетної сфери.

«У питанні з надбавками відбувається елементарна підміна понять, а вводити в оману людей неприпустимо. Сьогодні вчителі і лікарі засвідчують, що у січні цього року вони отримали менше коштів, ніж це було у 2010 році. Переконана, що аналогічна ситуація і у сфері культури, спорту та соціального захисту. Цей дисбаланс однозначно повинен бути усунутий», — говорить Голова Комісії.

Алла Шлапак зауважує, що ухвалити зміни до міського бюджету було вкрай необхідно, інакше освітяни, медики та інші працівники бюджетної сфери і надалі недоотримуватимуть належного фінансування. «На сьогодні ключовим завданням є домогтися того, щоб зарплата київського вчителя, лікаря, працівника культури, фізкультури та спорту в жодному разі не була меншою, ніж у 2010 році», — зазначає депутат.

При цьому, вона наголошує, що питання повноцінного відновлення виплати стимулюючих муніципальних надбавок залишиться на контролі Постійної комісії Київради з питань охорони здоров’я та соціального захисту.

«Я особисто наполягатиму, на спеціальному дорученні виконавчому органу, який повинен обґрунтувати та направити звернення до Уряду та Президента України щодо повернення місту Києву вилучень з міського бюджету, у сумі, яка повністю покриє потребу в коштах на виплату стимулюючих надбавок», — підкреслює Алла Шлапак.
komisiya
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!