Алла Шлапак: Повернути Києву вилучення може Президент

2 березня, 2011
На її переконання, причиною того, що повернення Києву вилучень не знайшло необхідної підтримки у Парламенті зумовлене, тим, що виконавчий орган Київради не зміг достатнього аргументовано довести цю необхідність, і очевидно, народні депутати не взяли до уваги звернення, які надходили на їх ім’я, в тому числі і від Постійної комісії Київради з питань охорони здоров’я та соціального захисту.

«Столичний статус Києва накладає на місто додаткові зобов'язання, і запровадженні вилучення суттєво підривають фінансову основу місцевого самоврядування. На жаль, нинішні народні обранці не до кінця усвідомлюють всю відповідальність за ухвалене сьогодні рішення. Не можна забувати, що мова йде лише про цифри, а про долі реальних людей та їхні щоденні потреби», — зазначає Алла Шлапак.

Депутат сподівається, що Президент України Віктор Янукович візьме під особистий контроль питання повернення Києву вилучень, і дане рішення буде змінено.

«Повернення 50% надходжень, отриманих міським бюджетом Києва від податку на доходи фізичних осіб, дало б змогу вирішити велику кількість соціальнозначущих питань, які на сьогоднішній день залишаються недофінансованими. Зокрема, мова йде і про відновлення практики виплати муніципальних надбавок працівникам бюджетної сфери, і практики вітамінізованого харчування школярів та ряду інших проблем», — зазначає Голова Комісії.
komisiya
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!