Київрада може не ухвалити бюджет-2013

18 грудня, 2012

Як пояснює політик, відповідно до вимог Бюджетного Кодексу, якщо бюджет міста не ухвалений, то фінансування за всіма статтями здійснюється за принципом 1/12 минулорічного бюджету.

«Такої складної ситуації з бюджетом не було уже давно. Два останні роки Київрада справно ухвалювала міський бюджет до 01 січня, аби в новий рік входити з новим фінансовим планом, відходили в сторону усі політичні амбіції та чвари, і цей надзвичайно важливий для забезпечення нормальної життєдіяльності міста документ ухвалювався вчасно», — зазначає депутат.

Сьогодні ж за її словами, «помста Верховної Ради киянам» виявилася такою серйозною, що, наразі, доцільніше взагалі не ухвалювати міський бюджет на 2013 рік, аби пом’якшити соціально-економічний удар, який неодмінно зачепить не одну київську родину.

«Це доволі неоднозначно, але, наразі, це один із небагатьох реальних виходів з критичної ситуації, це механізм, який можна задіяти, аби захистити киян, — пояснює політик. — У четвер, 20 грудня, відбудеться засідання Київради, де буде презентовано проект міського бюджету, як цього вимагає законодавство. Але депутатський корпус ще буде визначатися ухвалювати його чи жити за старим бюджетом зразка 2012 року».

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!