Незабаром Київрада обмежить продаж алкоголю і тютюну після 22:00

5 жовтня, 2011
«Наша Комісія, депутатська група «Соціальна справедливість» і я особисто як депутат Київради переконані, що продаж алкоголю і тютюну повинен бути обмежений з 22:00 до 08:00 абсолютно у всіх закладах торгівлі, — зазначила Алла Шлапак.

За словами депутата впродовж місяця Проект рішення буде доступний для ознайомлення широкому колу громадськості на сайті Київради. «Я особисто прошу киян детально ознайомитися з текстом цього документу, і нагадую, що кожен може внести свої зауваження та пропозиції», — підкреслила Алла Шлапак.

Вона також пояснила, що після того як даний Проект рішення пройде процедуру регуляторного акту, його розглянуть ще на Комісіях з питань торгівлі та з питань промисловості, а тоді винесуть на розгляд Київради.

«Сподіваюся, що цього разу депутатський корпус виявить більшу відповідальність і обачливість. Адже всі ми були свідками того, як поспішно ухвалене рішення в кінці минулого року, коли обмежили продаж тільки у кіосках, не лише не зробило алкоголь і цигарки менш доступними для молоді, а й поставило в нерівні умови приватних підприємців, котрі є основними наповнювачами міського бюджету. Маю надію, що у недалекому майбутньому профілактика надмірного вживання алкоголю все ж таки буде визнана одним із пріоритетних напрямків державної політики», — зазначила Алла Шлапак.
komisiya
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!