"УкрТАУЕР" и "Киевстар" объявили о начале сотрудничества

21 листопада, 2011
«Київстар» у співпраці з «УкрТАУЕР»
посилює покриття у віддалених регіонах України
«Київстар» розпочав співпрацю з провайдером послуг з надання в оренду веж та антенних місць «УкрТАУЕР». За рахунок встановлення обладнання на вишках цієї компанії «Київстар» поширить покриття, ємність своєї мережі та покращить якість зв’язку в гірських районах Західної України та лісових масивах Центральної України.
«Київстар» збільшуватиме покриття та ємність мережі у віддалених регіонах країни. Оператор розпочав співпрацю з компанією «УкрТАУЕР», яка є постачальником послуг розміщення телекомунікаційного обладнання на власних баштових конструкціях. «УкрТАУЕР» надаватиме оператору антенні місця в районах Західної України та лісових масивах Центральної України, що дозволить «Київстар» значно покращити якість зв’язку в цих регіонах.
Також за партнерською домовленістю «Київстар», при наявності технічної можливості, надаватиме в оренду місця на власних вежах для розміщення обладнання інших операторів, з якими співпрацює «УкрТАУЕР». Таке партнерство дозволить «Київстар» знизити витрати на обслуговування базових станцій.
Генеральний директор «УкрТАУЕР» Зафер Озбай:
«Ми сподіваємося, що наша співпраця з «Київстар» в наступному році буде продовжуватися у всіх регіонах України. На даний момент ми співпрацюємо практично з усіма мобільними операторами країни, а також надаємо в оренду антенні місця інтернет-провайдерам та оператору цифрового телебачення. Це швидке та економне рішення з покращення покриття та якості зв’язку для телекомунікаційних компаній».
Заступник технічного директора «Київстар» Олександр Дорофій:
«Маючи найширше покриття, мережа «Київстар» охоплює практично всю територію України. При цьому ми продовжуємо покращувати та розширювати існуюче покриття, супроводжуючи це заходами з оптимізації операційних та капітальних витрат. Співпраця з «УкрТАУЕР» дозволяє нам орендувати антенні місця на існуючих і повністю готових до використання вежах, тим самим розділяючи витрати з іншими операторами, які теж орендують антенні місця на вежах».
«Київстар» регулярно проводить роботи з розширення покриття та ємності мережі для підтримки якості зв’язку на найвищому рівні на всій території України. Наприклад, лише за 9 місяців 2011 року «Київстар» інвестував у розвиток своєї мережі 1,476 млрд. грн., причому у 3-му кварталі 2011 капітальні затрати склали 644 млн. грн, що на 60% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Довідка про «УкрТАУЕР»
«УкрТАУЕР» — перша та єдина компанія в Україні, яка є провайдером послуг з надання в оренду антенних місць на своїх баштових конструкціях, заснована у 2008 році. Концепція бізнесу — створення телекомунікаційної інфраструктури (баштових конструкцій) по всій території Україні. «УкрТАУЕР» пропонує операторам зв'язку нову та цікаву модель бізнесу, яка дозволяє їм не робити початкові капітальні інвестиції в будівництво вишок. ukrtower.com

Довідка про об’єднаний «Київстар», бізнес-одиницю «Україна» VimpelCom Ltd.
До складу бізнес-одиниці «Україна» VimpelCom Ltd. входять два українських телекомунікаційних оператора – ПрАТ «Київстар» і «Beeline-Україна» (ПрАТ «Українські радіосистеми» і ТОВ «Голден Телеком»).
«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку і мобільного інтернету, найкращий бренд в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку ПрАТ «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах.
«Beeline-Україна» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Бізнес-одиниця «Україна» VimpelCom Ltd. надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес». Місія «Київстар» – поліпшувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості.
www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua
УкрТауер, ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!