У Львові запустилась перша компанія з готельного консалтингу

3 серпня, 2012

MilinaOutsourcingпредставляє повний спектр послуг з консалтингу для готелів та ресторанів Львова. Розуміючи потреби клієнтів на ринку готельно-туристичних послуг, MilinaOutsourcingсприяє підтриманню світових стандартів обслуговування клієнтів.

Враховуючи зростаючий інтерес до Львова як до туристичного напрямку, кілкьість готелів, що запрошують туристів, зростає на Львівщині. Проведення ЄВРО-2012 призвело до збільшення кількості готелів у більш ніж тричі. Але незважаючи на тривалість туристичного сезону та попит на готельні послуги Львова, львівські готелі потребують допомоги експерів готельної галузі із світовим досвідом.

Метою створення MilinaOutsourcingстала ситуація на ринку післе проведення чемпіонату, яка може призвети до кризових явищ для готелів Львівщини. Для того, щоб подолати негативні наслідки закінчення сезону та драматичне зниження завантаження готелів, компанія створила модель зовнішнього управління (аутсорсингу) для малих готелів Львова. Замінюючи ефективно та якісно одну з основних статей витрат готелів – витрати на персонал, MilinaOutsourcingдозволяє власникам зберегти кошти та водночас покращити якість обслуговування та управління готельними об’єктами.

Послуги MilinaOutsourcingбазуються на оцінці потреб готелів Львова. Саме тому вони ефективно вирішують проблеми малих готелів та забезпечують прибутковість готельних об’єктів за рахунок економії масштабу. Готельний консалтинг є новою тенденцією для Львова, але потрібною на даний момент розвитку готельного ринку.

Детальну інформацію про послуги компанії можна отримати на сайті www.moconsulting.com.ua.

Савчук Андрей Максимович
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!