IT- компанія Banza анонсувала запуск нового YouTube-каналу про натхнення

18 листопада, 2021

У кінці листопада запускається новий YouTube-канал “СЕО з натхнення”, основна мета якого донести той факт, що натхнення може бути системою та інструментом для створення більш насиченого, яскравого та гармонійного життя як у “робочій буденності”, так поза межами бізнесу та проектів. Про це повідомила ведуча та ідейна наставниця проєкту “СЕО з натхнення” Вікторія Омельченко на сайті BrandStory. 

Також Вікторія зауважила, що це не буде пустопорожньою дискусією про ефемерний пошук музи чи самоконтролю. Кожний випуск ведуча та гості, успішні підприємці, ділитимуться різними практиками та реальними кейсами з власного досвіду.

“Найскладніші  рішення в бізнесі ми найчастіше приймаємо керуючись не логікою та сухими фактами, а саме спираючись на досвід та інтуїцію. У такі миті потрібно відчути ситуацію, керуючись чимось ірраціональним, тим що поза системою. І тільки тоді ми  даємо поштовх чомусь абсолютно новому, нелогічному. Та початком завжди слугуватиме — натхнення…”, — вважає Вікторія Омельченко, СЕО з натхнення, яка запускає однойменний YouTube-канал уже в кінці листопада. 

Першим запрошеним гостем буде Алекс Ліссітса, генеральний директор “ІМК”, співзасновник онлайн-платформи з продажу землі Доброзем, відомий поціновувач активного відпочинку — походів у гори, а також має неабиякий хист до фотографії та живопису. У чому ж він знаходить відраду та натхнення? Подивимося… 

Наконечная Ирина
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!