Банк «Хрещатик» підвищує ставки по вкладах для бізнесу

7 листопада, 2012

Зокрема підвищено ставки залучення тимчасово вільних коштів на вклади «Звичайний» та «З капіталізацією відсотків» у гривні, доларах та євро. Так, ставки за цими депозитами збільшено на 0,05–6,0 п.п. залежно від суми, строку та валюти вкладу. Також поліпшено умови залучення коштів корпоративних клієнтів та фізичних осіб – підприємців на вклади серії «Інтервальний». Так,  за депозитом «Інтервальний — піврічний» на 0,5–4,4 п.п. залежно від валюти вкладу збільшено базову і на 0,5 п.п. бонусну ставки; за депозитом «Інтервальний – річний» ― на 1 п.п. підвищено базову ставку у валюті і на 0,5 п.п. бонусну ставку теж у валюті.

Окрім того, на прохання клієнтів банк «Хрещатик» поновив залучення коштів на вклад «Інтервальний» строком на 3 місяці на таких умовах: в гривні – залежно від суми вкладу з базовою ставкою 23–23,2% річних і бонусною ставкою 2%; в доларах США – 5–5,2% річних базова і 1% бонусна ставки; в євро – 4,5–4,7% річних базова плюс 0,5% бонус.

Детальніше про умови розміщення коштів і відсоткові ставки за депозитами юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців див. на сайті:

www.xcitybank.com.ua/service/business/deposit/

Банк «Хрещатик», ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!