Випускний онлайн-програми по систематизації бізнесу "Business Booster"

11 червня, 2021

У ньому взяли участь 33 власники бізнесу з 7 країн (Україна, Іспанія, Росія, Білорусь, Узбекистан, Киргизстан, Казахстан). Вони успішно завершили проєкт і отримали сертифікати про його проходження. 16 власників отримали сертифікати про впровадження інструментів управління.

Випускників привітав засновник компанії "Visotsky Consulting" Олександр Висоцький, співзасновник "Visotsky Consulting" Валентин Василевський, виконавчий директор Центральної компанії "Visotsky Consulting" Катерина Балановська. Також на випускному виступив керівник департаменту з розвитку бізнес-спільноти Андрій Алчієв. Він розповів про важливість PR, просування в соціальних мережах і створення YouTube-каналу для розвитку бізнесу.

Також на випускному були оголошені підсумки Великої Гри. Протягом всього навчання резиденти заробляли ББкоіни. Їх випускники змогли обміняти на спеціалізовані курси для співробітників "Ейнштейн", що розповідають про основні інструменти управління. Переможець отримав безкоштовний курс "Школа керівників" для одного зі своїх топ-менеджерів.

Три кращих кейсів по впровадженню інструментів управління

Наталя Протасова. Стартувала з одним складом керівників, а завершила з іншим — і в кількості, і в якості. До програми витрачала на оперативне управління 60 годин в тиждень. Після програми — 20 годин на тиждень. Дохід компанії та власника виріс на 12%, ефективність співробітників зросла на 3,5%. Наталя впровадила основні інструменти управління, а в планах у неї — постановка директора та заступника з адміністративних питань.

Канатбек Акаєв. Впорався з програмою навіть попри те, що було потрібне додаткове навантаження — переклад на рідну мову. Але Канатбек завершив навчання достроково! Скоротив час, що витрачається на оперативне управління, у два рази. Отримав зростання доходу на 15%. Команда Канатбека із захопленням прийняла інструменти управління і допомагала йому на всіх етапах впровадження.

Максим Аутлєв.До програми не знав, як розвивати компанію — на вироблення стратегії не було часу, через те, що власник застряг в оперативному управлінні. Після програми особистий дохід Максима виріс на 22%, а дохід компанії — на 8%. З'явилася описана технологія виробництва продукту.

Олександр Висоцький — засновник "Visotsky Consulting" — створив знамениту оффлайн-програму по систематизації "Школа Власників Бізнесу", яка надається в Нью-Йорку, Києві, Тайбеї, Алмати, Москві та Новосибірську. Однак хотілося створити продукт, який зміг би допомагати власникам бізнесу, що знаходяться в будь-якій точці світу і не мають можливості дістатися до одного з представництв "Visotsky Consulting". У 2018 році, спільно з бізнес-партнером Валентином Василевським, Олександр почав розробку онлайн-програми по систематизації бізнесу, що отримала назву "Business Booster". 19 жовтня 2020 року відбувся перший випускний.

Проходження консалтингової онлайн-програми займає близько 12 місяців і вимагає від власника організованості та наполегливості. Навчання проходить по семінарах Олександра Висоцького. Під керівництвом коуча власники проходять підготовчий етап і впроваджують інструменти управління у свій бізнес. Коучі та консультанти з управління постійно на зв'язку з власником, допомагають долати труднощі й уникати прикрих помилок. 

Хочете дізнатися більше про систематизації бізнесу і про те, як зробити роботу ефективною? Реєструйтеся на безкоштовний майстер-клас Олександра Висоцького!

Пухальская Алиса Николаевна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!