Компанії «Студіо Мдерна» була присуджена нагорода «Імпортер року 2012» від Національного бізнес-рейтингу

31 січня, 2013

Компанія «Студіо Модерна» отримала нагороду «Імпортер року 2012» від Національного бізнес-рейтингу (НБР), як кращій імпортер матраців та товарів для сну. Компанія визнана переможцем в номінаціях «Максимальний обсяг імпорту», «Кількість номенклатури імпорту» та «Географія».

НБР — це комплексна рейтингова програма, що визначає реальних лідерів економіки України виключно за офіційними даними Державної статистики. Ця програма слідує одному з основних загальнодержавних курсів, метою якого є визначення та вшанування підприємств, які формують основу національної економіки та допомагають створенню сімейного добробуту та соціального захисту громадян України.

Постійний розвиток та покращення показників якості продукції та надання послуг, це все можна віднести до «Студіо Модерна».

Минулого року компанія «Студіо Модерна» від НБР отримала медаль «Лідер галузі 2011»  та Національний сертифікату якій підтверджує, що компанія «Студіо Модерна» в результаті ранжирування понад 300 000 підприємств України за офіційними даними Державної статистики зайняла перше місце за сумарним балом за критеріями: «Обсяг реалізованої продукції», «Чистий прибуток», «Продуктивність праці», «Заробітна плата» в галузі роздрібної торгівлі, яку здійснюють компанії дистанційних продажів.

Александр
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!