Попрощайтеся зі снігом та льодом на покрівлях та доріжках

14 лютого, 2013

Через зміну клімату, коли холодні та вологи зими трапляються все частіше, багато домовласників стикаються з проблемами утворення снігу та льоду на покрівлях, водостоках, ринвах, доріжках тощо. Це небезпечно не лише для будинку, але й для людей, оскільки є травмонебезпечним. Але є рішення: розміщені у найважливіших ділянках електричні кабелі значно знизять ризики.  

В багатьох країнах Європи зими за останні роки були більш сніговими, ніж попередні. З практичної точки зору холодні зими –  це додаткові скарги від домовласників. По всій Європі покрівлі і жолоби руйнуються через важкі пласти снігу, а люди страждають від падіння бурульок.Наприклад, тільки в Данії за даними страхових компаній збитки від снігу склали 100 млн. Євро протягом весни 2011 р. Водночас збитки від талої води у січні 2011 р. склали 120 млн. Євро.

Приватні будинки – найбільший ризик

Особливо страждають під масою снігу рівні покрівлі.  Коли починається відлига, сніг стає вологим і важким.  Це призводить до драматичних пошкоджень, оскільки вода, що тане, не може стекти з покрівлі крізь замерзлі жолоби і водостоки.

Багато домовласників вирішують проблему ручною очисткою або заливаючи гарячу воду у водостоки та труби. Такі заходи –  теж рішення, але дуже короткострокові і потенційно небезпечні. Набагато ефективніше і безпечніше –  встановити кабельну електричну систему DEVI.

Просте і безпечне рішення

"Наше рішення –  дуже просте. Свого часу воно виникло завдяки чудовому досвіду встановлення електричного кабелю у приміщеннях з метою опалення. Ми використали ту ж саму технологію і адаптували кабелі для використання зовні. Ці кабелі можна швидко та легко встановлювати на покрівлях, водостоках, жолобах і трубах. Їх можна ефективно використовувати будь-де: доріжки, рампи, сходи, тощо… Незалежно від того, де встановлені кабелі,  використання системи не викликає жодних труднощів.

Наші прогресивні та інтелектуальні терморегулятори управляють системою в залежності від показників вологості і температури. При холодній але сухій погоді, система залишається неактивною, заощаджуючи електроенергію і скорочуючи витрати. Коли погода холодна і волога, система автоматично вмикається, швидко розтоплюючи сніг та запобігаючи утворенню льоду. Звичайно, домовласник може вручну управляти системою за допомогою терморегулятора", –  каже керівник напрямку «Кабельні нагрівальні системи DEVI» компанії «Данфосс ТОВ» Віктор Драчук. 

Швидка, фінансово виправдана і високоефективна

Кабельна система для зовнішнього використання DEVI швидко встановлюється, легко управляється і недорого коштує. Використання спеціальних аксесуарів, таких, як DEVIclip, для монтажу кабелю, забезпечує  можливість використання на будь-якому типі покрівлі. Більш того, бажаного ефекту захисту від снігу можна досягти встановленням кабелів тільки на тих ділянках, де найбільше відчутний сніг та лід –  на стику будівель, навколо труб або у місцях збору води.

Довідкова інформація:

Компанія Danfoss – найбільший промисловий концерн Данії; лідер в розробці, виробництві, продажах і обслуговуванні механічних й електронних компонентів і рішень; соціально орієнтована компанія, що вкладає ресурси і сили в збереження клімату та енергетичних ресурсів планети.  Данфосс ТОВ – український підрозділ Danfoss, глобального лідера в розробці, виробництві рішень в теплопостачанні, холодильному й індустріальному напрямах.

Торгівельна марка DEVI була заснована в 1942 році й за весь період свого існування пройшла шлях від приватної фірми-майстерні до крупного промислового підприємства, що виробляє та експортує рішення кабельного обігріву в 65 країн світу. В період об'єднання з найбільшою датською промисловою групою Danfoss Group в 2003 році, DEVI займала стабільну позицію основоположника і новатора в області кабельних електричних систем опалювання для внутрішніх і зовнішніх установок.

У Україні ТМ DEVI представлена з 1994 року і на сьогодні є найбільш популярною в своєму сегменті. У квітні 2011 року в результаті тестування, проведеного Незалежним Дослідницьким Центром «ТЕСТ», продукція DEVI отримала знак якості «Відмінно».

Контакт:

Тел.: +380 44 461 87 02

[email protected]

www.devi.ua

Данфосс ТОВ, ООО с ИИ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!