Андрій Нюренберг: «Своєю працею ми втілюємо в життя девіз компанії: “Досконалість технічних рішень”»

5 квітня, 2013

Незабаром, з 23 по 26 квітня, на нас очікує головна електротехнічна виставка України elcomUkraine 2013що відбуватиметься у столичному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза». Напередодні цього заходу ми мали змогу поспілкуватися з паном Андрієм Нюренбергом, комерційним директором компанії «Таврида Електрик Україна» та дізнатися, що цікавого очікує на відвідувачів стенда компанії, а також обговорити інші новини підприємства.

– Яку новинку ви презентуватимете цьогоріч на виставці elcomUkraine 2013?

– «Таврида Електрик» представлятиме реклоузер «SMART 35». Це комутаційний модуль на 35 кВ для зовнішнього встановлення з шафою керування. Ми сподіваємося, що він стане нашим новим революційним продуктом. Цей комутаційний модуль має великий механічний ресурс, мінімальний час ввімкнення-вимкнення, а також рекордно малі габарити і вагу порівняно з іншими пристроями такого класу напруги. У шафі керування застосовані новітні досягнення у сфері електроніки, комунікації, захистів і автоматики. За допомогою програмного забезпечення «TELARM» нам вдалося реалізувати в реклоузері технологію SMART (від англ. Selfmonitoring, analysis and reporting technology — технологія самоконтролю, аналізу та звітності).

Окрім самого реклоузера «SMART 35» на виставці elcomUkraine 2013 також представимо типове рішення для кріплення його на опору.

– Як відомо, це не перший продукт, що може суттєво змінити уявлення вакуумнокомутаційного обладнання. За 20 років роботи «Таврида Електрик» уже двічі випускала революційні продукти. Можете коротко нагадати нашим читачам про них?

– Першим революційним продуктом від «Тавриди Електрик» був вакуумний вимикач ВВ/TEL із магнітною клямкою, його постачання ми розпочали на початку 90-х років минулого століття, одразу після створення компанії. За останній час рішення, використані в ВВ/TEL, стали класикою у всьому світі при розробленні комутаційних апаратів для середнього класу

напруги.

Другим продуктом став вакуумний реклоузер РВА/TEL. Цей прилад поєднав переваги комутаційної техніки ВВ/TEL з передовими технологіями мікропроцесорного релейного захисту і автоматики. У цій розробці ми враховували великий практичний досвід проектування і застосування пунктів секціонування.

– Що ще цікавого очікує на відвідувачів вашого стенда на цьогорічній виставці elcomUkraine?

– На стенді ми представимо розширену і доповнену лінійку пристроїв електричних комплектних виробництва «Тавриди Електрик». Відвідувачі зможуть ознайомитися з новою уніфікованою концепцією блокувань на комутаційні модулі стаціонарного і висувного типів. Також ми запропонуємо їм взяти участь в опитуванні про необхідність розширення номенклатурної лінійки обмежувачів перенапруги нашого виробництва.

– Знаємо, що близько півроку тому на вашому офіційному сайті почав діяти новий форум технічної підтримки. Як сприймають таке нововведення ваші клієнти, чи важлива для них інтернет-комунікація?

– Побажання з приводу появи форуму наші клієнти висловлювали на виставках і під час опитувань, з чого можна зробити висновок, що для них інтернет-комунікація цікава й актуальна. Приємно, що запитань, опублікованих на форумі, поки що небагато, отже, документації, яку ми розмістили на сайті і постачаємо з обладнанням, цілком достатньо для монтажу і роботи.

– Нещодавно ваша компанія стала лауреатом конкурсу на здобуття «Премії СНД» у сфері якості. Можете детальніше розповісти про це?

– «Таврида Електрик» — одна з перших у галузі впровадила систему менеджменту якості на основі міжнародних стандартів ISO 9001. Торік ми провели п’ятий ресертифікаційний аудит з 1998 року. За його результатами ми отримали сертифікат відповідності стандарту ISO 9001 на наступні три роки і нам запропонували взяти участь у конкурсі на здобуття «Премії СНД» у сфері якості. Підсумок конкурсу — ТОВ «Підприємство «Таврида Електрик Україна» визнали лауреатом у номінації «Виробництво продукції виробничо-технічного призначення».

– Які плани у «Тавриди Електрик» щодо подальшого розвитку на українському електротехнічному ринку?

– Продовжити радувати замовників зручними і багатофункціональними новинками. Головне — не зупинятися на досягнутому, а розробляти і постійно пропонувати ринку інноваційні продукти. Своєю працею ми втілюємо в життя девіз компанії «Досконалість технічних рішень».

Олександра ГАЙДУКІВСЬКА

elcomnews

Кучер Юлия
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!