ПАТ «АгроКомБанк» знову отримав високі національні рейтинги

5 червня, 2013

В черговий раз ПАТ «АгроКомБанк» отримує довгостроковий кредитний рейтинг позичальника на рівні «uaBBB» інвестиційної категорії з прогнозом «стабільний» та рейтинг надійності депозитних вкладів на рівні «r4+». Дані рейтинги було присвоєно 21.05.2013 р. Національним рейтинговим агентством «Рюрік» після глибоко аналізу та вивчення фінансової інформації ПАТ «АгроКомБанк», відповідно до Національної шкализ урахуванням вимог чинного українського законодавства та міжнародних стандартів.

РА «Рюрік» щоквартально визначає рейтингову оцінку банку. Відтак, за підсумками діяльності І-го кварталу цього року ПАТ «АгроКомБанк» було охарактеризовано як достатньо кредитоспроможний банк, стійкий до економічних змін, порівняно з іншими українськими фінансовими установами. 

«Для наших клієнтів присвоєння високих національних рейтингів – дуже важливий показник. – коментує Ольга Родіонівна Шендрик, директор Департаменту обслуговування клієнтів. – Кредитний рейтинг вказує на те, що ПАТ «АгроКомБанк» — надійний позичальник для кредиторів чи інвесторів. А рейтинг надійності вкладів вказує на високу вірогідність повернення банком залучених депозитів своїм клієнтам.

Довіра наших клієнтів – дуже важлива і цінна складова нашого успіху. Саме тому ми щоквартально проводимо аудиторський аналіз і отримуємо рейтингові оцінки, аби наші клієнти – сучасні ділові люди – мали змогу в котрий раз впевнитися у надійності та фінансовій стійкості нашого банку.»

Додатково  РА «Рюрік» вказує на відсутність передумов для зміни рівня рейтингу в найближчий час, що є беззаперечною ознакою стабільності банку. 

АгроКомБанк, ПАО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!