Дніпропетровськгаз отримав регулятори тиску з Європи для відновлення газових мереж після ворожих обстрілів

20 вересня, 2022

Усі фахівці АТ «Дніпропетровськгаз» у посиленному режимі працюють в умовах війни: виконують критично важливу модернізацію газових мереж області, відновлюють розподіл газу мешканцям після ворожих обстрілів, роблять усе можливе для безпеки споживачів регіону. Підприємство також активно співпрацює з європейськими партнерами, отримує від них якісні комплектуючі та активно застосовує їхні технології.

Нещодавно ми отримали чергову допомогу від колег з Європи. Компанія National Grid з Великої Британії надіслала АТ «Дніпропетровськгаз» 70 регуляторів тиску газу. Вони будуть використовуватись для відновлення газових мереж, постраждалих від ворожих обстрілів.

 «Зараз на базі Дніпропетровськгазу проводиться тестування цього обладнання. Після чого воно буде відправлятися до інших газорозподільних компаній України, які працюють під брендом Регіональної газової компанії: АТ «Харківгаз», АТ «Миколаївгаз», АТ «Запоріжгаз» та інші. Ми вдячні європейським колегам за допомогу», — коментує провідний інженер відділу інвестицій АТ «Дніпропетровськгаз» Сергій Волокітін.

 Серед цього обладнання є такі регулятори тиску газу, які будуть використовуватися в газорегуляторних пунктах різного призначення: ШГРП та ГРП, а також у КБРТ.

 Як показує досвід, європейське устаткування — надійне та якісне, і вже давно зарекомендувало себе в роботі на газових мережах Дніпропетровщини. На відміну від застарілих радянських зразків цього обладнання, регулятори закордонного виробництва відрізняється більш стабільною та надійною роботою. Під час його використання майже відсутні втрати газу. І таким чином, Дніпропетровськгаз має змогу 24/7 підтримувати безперебійний та безаварійний розподіл газу своїм клієнтам.

 АТ «Дніпропетровськгаз» отримав у допомогу регулятори, які підприємство буде використовувати для відновлення газових мереж, постраждалих від ворожих обстрілів у Нікопольському та Криворізькому районах області.

 Разом переможемо окупанта!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!