АТ «Дніпропетровськгаз» - перша компанія в Україні, яка встановила на газових мережах італійську систему телеметрії FIO 2.0

13 вересня, 2022

АТ "Дніпропетровськгаз» вже почало тестувати інноваційну технологію FIO 2.0 італійського виробника Pietro Fiorentini на газових мережах регіону. Днями у онлайн-форматі наші колеги з Європи супроводжували процес налаштування спеціалістами Дніпропетровськгазу даного обладнання.

 «Систему телеметрії встановили в одному із головних ГРП Новомосковського району області, який обслуговує майже 5 тис. споживачів, а це 13 населених пунктів. Цього року фахівці компанії виконали реконструкцію даного об’єкта зі встановленням сучасного регулятора газу, виробництва Pietro Fiorentini. А відтепер це новітнє обладнання буде працювати у комплексі з системою телеметрії FIO, яка дасть змогу виконувати ще більш надійний та безаварійний розподіл газу клієнтам Дніпропетровськгазу», — коментує технічний директор АТ «Дніпропетровськгаз»Сергій Бачурін.

FIO 2.0 — пристрій, призначений для вимірювання та регулювання газу в системах, що входять до складу розподільчих мереж природного газу. У нього вбудований 2G-модем, який забезпечує можливість віддаленого зчитування даних та керування. Це означає, що диспетчери Дніпропетровськгазу на відстані можуть спостерігати та вчасно реагувати на можливі аварійні ситуації.

 FIO 2.0 підтримує до 5 основних функцій:

— вимірювання витрати газу;

— регулювання тиску на виході регулятора;

— відображення даних вхідного та вихідного тиску у реальному часі;

— дистанційне регулювання параметрів, що забезпечить справне функціонування та безпеку системи газопостачання;

— та дистанційне аварійне відключення ГРП.

 АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), обрало європейський напрямок розвитку газового ринку. Відтак ми можемо працювати навіть в умовах війни і забезпечувати стабільний та безпечний розподіл газу споживачам Дніпропетровщини.

Тримаємо газовий фронт регіону, працюємо на перемогу!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!