Дніпропетровськгаз проводить модернізацію газової мережі області задля безпеки та комфорту споживачів газу

12 вересня, 2022

АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК) — підприємство критичної інфраструктури, яке безперервно працює з початку війни та активно підтримує економічний фронт нашого регіону і країни в цілому. Наші спеціалісти щоденно стежать за станом газорозподільної системи Дніпропетровської області та виконують її критично необхідну модернізацію для підвищення безпеки споживачів.

Нещодавно спеціалісти Дніпропетровськгазу виконали нестандартні приєднання на двох площадках ТОВ «Агро-Овен» у Новомосковському районі області. Фахівці встановили на цих об’єктах два сучасні вузли обліку газу та сім шафових газорегуляторних пунктів.

Компанія «Агро-Овен» — лідер виробництва м'ясних продуктів у Дніпропетровському регіоні та Україні, а також першопроходець в сільськогосподарському бізнесі.

ШГРП, які встановили спеціалісти Дніпропетровськгазу виготовлені на українському заводі RGC Production у Дніпрі. Це підприємство — сучасний вітчизняний виробник якісного газового устаткування.  Нові шафові газорегуляторні пункти RGC Production мають у складі нові регулятори від наших європейських партнерів – Pietro Fiorentini. Вони є більш ефективними і на їх обслуговування потрібно менше часу, ніж на регулятори застарілого зразка.

Використання європейських технологій та комплектуючих дозволяє АТ «Дніпропетровськгаз» переводити газорозподільні мережі регіону на технологічно вищий рівень. Модернізація мереж забезпечує надійність, безпеку та ефективність доставки газу споживачам. 

Дніпропетровськгаз стоїть на варті економічного фронту регіону!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!