Дніпропетровськгаз: якісний опалювальний прилад - гарантія вашого комфорту та тепла взимку

7 вересня, 2022

Мало хто замислюється, але вчасна заміна газового обладнання – реальний спосіб вашої економії на майбутні опалювальні сезони. Ще є час, аби ви змогли подбати про власний комфорт у помешканні взимку, обрати якісні опалювальні прилади та довірити їх встановлення спеціалістам.  

Старі котли зношуються та втрачають ККД, а нові та якісні опалювальні прилади можуть заощаджувати до 30% тепла. Один із таких – газовий котел міжнародного виробника DemirDokum Demrad Atron H-24, який представлений у 104.ua клієнтських просторах на Дніпропетровщині. Це компактний двоконтурний котел може легко та швидко обігріти вашу квартиру або приватний будинок площею до 240 м. кв. 

Переваги котла DemirDokum Demrad Atron H-2:

1.Ефективний — ККД котла більше 93%;

2.Економний – клас продуктивності 3 зірки! Має 2 режими роботи: «ECO» та «COMFORT», що дозволяє обирати між економією газу і електроенергії та максимальним комфортом у використанні.

3. Потужний — 24 кВт — швидко і на бажану температуру нагріває воду для декількох точок водозабору (раковина + душ)

4.Використання матеріалів преміум — сегменту, що забезпечує тривалий термін служби, високу надійність і ремонтопридатність, а ще — стильний зовнішній вигляд.

5.Має цифровий та аналоговий манометри, завдяки чому за тиском води в котлі можна стежити на інформаційному LED дисплеї.

6.Присутній захист від замерзання та є можливість підключення до кімнатних термостатів. 

Зараз у 104.ua клієнтських просторах ви можете не лише придбати газове обладнання для власного комфорту, а ще й долучитися до збору коштів на придбання авто нашим військовим. З кожного проданого акційного котла компанія 104.ua перерахує 500 грн на купівлю автівки.

За детальною консультацією звертайтеся до найближчих 104.ua клієнтських просторів на Дніпропетровщині. Кваліфіковані фахівці допоможуть вам обрати найкраще газове обладнання!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!