Дніпропетровськгаз успішно експлуатує надійне європейське обладнання Pietro Fiorentini

5 вересня, 2022

Завдяки вітчизняному виробництву сучасного газорозподільного обладнання та співпраці з провідними європейськими партнерами АТ «Дніпропетровськгаз» успішно оновлює газові мережі області навіть під час війни.

Так, днями спеціалісти Дніпропетровськгазу провели заміну ШГРП у Синельниківському районі області на новий шафовий газорегуляторний пункт. Старе обладнання пропрацювало більше 20 років. Фахівці АТ «Дніпропетровськгаз» під час робіт застосували «стоп-систему» італійської фірми Ravetti, яка дозволила не відключати газопостачання для майже 3 тис. споживачів приватного сектору даного району.

У сучасному ШГРП, виготовленому на українському заводі RGC Production, встановлені якісні регулятори тиску від наших партнерів – італійської компанії Pietro Fiorentini. Надійне європейське обладнання дозволяє стабільно утримувати тиск на заданому рівні, убезпечити мережі та газові прилади споживачів від коливань тиску, зменшити витрати технологічного газу тощо. А  споживачі не відчувають на собі зміну тиску під час аварійних ситуацій, які можуть виникати на ГРС.

«За рахунок нових регуляторів сучасні ШГРП є більш ефективними, адже їх обслуговування займає мінімум часу та економить ресурси. Поточний ремонт нових європейських регуляторів необхідно проводити раз на сім років, а старих – щороку!» — коментує головний інженер АТ «Дніпропетровськгаз»  Олександр Макаренко.

АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), обрало європейський напрямок розвитку газового ринку, повну відмову від радянських і російських технологій. Ми отримуємо від наших європейських колег якісні комплектуючі та активно застосовуємо їхні технології.

Крок за кроком до перемоги!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!