До уваги платників збору за спеціальне використання води!

9 серпня, 2013

Нагадуємо, що наказом Міністерства фінансів України від 21.12.12 № 1403, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 15.01.2013, затверджені нові форми податкових декларацій по збору за спеціальне використання води.

Відповідно до п. 46.6 ст. 46 Податкового кодексу України декларації за новими формами, платники повинні складати починаючи з другого кварталу 2013 року. 

Зверніть увагу! Останнім днем подання податкової декларації за І півріччя 2013 року буде 9 серпня 2013 року. Останнім днем сплати суми податкового зобов’язання зазначеного у податковій декларації – 19 серпня 2013 року.

Податкова декларація — офіційна заява платника податків про отримані ним за певний період прибутки та розповсюджувані на них податкові знижки та пільги, а платниками збору є водокористувачі–суб’єкти господарювання незалежно від форм власності: юридичні особи, їх філії, відділення, представництва, інші відокремлені підрозділи без утворення юридичної особи (крім бюджетних установ), постійні представництва нерезидентів, а також фізичні особи – підприємці, які використовують воду, отриману шляхом забору води з водних об’єктів та/або від первинних або інших водокористувачів.

Справляння збору за спеціальне використання води регламентовано розділом ХVI Податкового кодексу.

Шак Анна Олегівна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!