Ярмарок праці в Milina Outsourcing

15 серпня, 2013

В рамках проведення днів компанії гості матимуть можливість познайомитись детальніше з роботою кожного консультанта та роботою фірми загалом. Працюючи в кількох напрямках, компанія складається з людей – фахівців кожного у своєму сегменті.

Дні  MilinaOutsourcingдопоможуть людям, які ще не визначились зі спеціальністю чітко зрозуміти куди рухатись далі. Усі бажаючі матимуть змогу написати тести, залишити своє резюме та в подальшому стати частиною команди. Учасники дізнаються про те, як відбувається процес відбору кандидатів на роботу в компанію MilinaOutsourcing, про вимоги до потенційних працівників.

Присутні матимуть можливість ознайомитись з місією, цілями та цінностями, якими керуються працівники в щоденній роботі, над якими проектами працювала компанія і що планується реалізовувати в майбутньому.

Зануритись в світ консалтингу, дізнатись більше про те, для чого потрібен аутсорсинг і чи вигідно залучати людей ззовні, як покращити роботу персоналу і які види тренінгів надаються Ви зможете, завітавши на дні компанії MilinaOutsourcing.

 MilinaOutsourcingпропонує готельний та ресторанний консалтинг, зовнішнє управління (аутсорсинг), підготовку кадрів, запуск і операційне управління проектами, а також забезпечення тимчасовим персоналом під потреби Вашого бізнесу.

Детальну інформацію про послуги компанії можна отримати на сайті www.moconsulting.com#ua.

Канафоцкая Иванна Игоревна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!