Studio Moderna відзначена міжнародною нагородою від WORLDCOB

9 вересня, 2013

Церемонія «THE BIZZ 2013», яку проводила Міжнародна конфедерація бізнесу WORLDCOB, стала значущою подією для компанії Studio Moderna.

Урочистий захід було проведено наприкінці березня в InterContinental Paris Le Grand у Парижі, Франція, де Studio Moderna було визнано однією з успішних компаній-лідерів у своїй галузі, в основі роботи якої лежать інновації, знання та системність.

WORLDCOB – провідна бізнес-організація, що сприяє розвитку бізнесу, визнанню та зростанню провідних компаній і бізнесменів по всьому світу, і налічує близько3-х тисяч асоційованих членів у більш ніж 65-ти країнах світу. У 2005 році перша церемонія нагородження відбулася в місті Х'юстон, штат Техас, де безпосередньо і розташована штаб-квартира Конфедерації. Оцінка кандидатів покладається на Комітет, сформований з професіоналів різних національностей, які є членами WORLDCOB. Вони розглядають кандидатури за такими критеріями: бізнес-лідерство, системи управління, якість продукції  або послуги, творчість бізнесу та інновацій, корпоративна соціальна відповідальність, досягнення та нагороди.

Про компанію:

Studio Moderna одна з найбільших і швидкозростаючих компаній директ-маркетингу в Центральній та Східній Європі. Заснована в 1992 г. в Словенії та на даний момент здійснює свою діяльність більш, ніж в 20 країнах.

Виталий Куприн
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!