„Пульс” - легкий спосіб вирішити складні питання

16 вересня, 2013

За вісім місяців поточного року співробітники ДПІ у Голосіївському районі відпрацювали 51 звернення, яке надійшло на сервіс„Пульс”. Питання, з якими зверталися громадяни, були абсолютно різноманітними. Починаючи від подання звітності у електронному вигляді і закінчуючи з’ясуванням питань щодо організації роботи органів Міндоходів.Усі платники залишились задоволені відповідями, оскільки 100% питань були вирішені протягом доби.

За серпень поточного року на цілодобову гарячу лінію „Пульс” надійшло два звернення, які були розглянуті миттєво. Таке оперативне реагування доводить, що сервіс є корисним для громадян, оскільки ефективно вирішує будь-які суперечливі ситуації.

Нагадаємо, що інтерактивний сервіс „Пульс” приймає звернення представників бізнесу не тільки з податкових, а й митних питань. Поскаржитися на неправомірні дії або бездіяльність працівників Міністерства доходів і зборів, оперативно вирішити суперечливі запитання, які виникають у сфері адміністрування податків та під час здійснення митного контролю та митного оформлення можна за телефоном (044)284–00–07. Лінія працює цілодобово.

Шак Анна Олегівна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!