«Кредобанк» запроваджує нові готівкові кредити з можливістю отримати рішення за 30 хвилин

16 жовтня, 2013

«Кредобанк» запроваджує новий проект з готівкового кредитування фізичних осіб з можливістю отримати рішення протягом 30 хвилин після звернення та зниженою відсотковою ставкою – лише 9,99% річних. Нові кредитні пропозиції надають можливість жителям України отримати кредит у сумі до 50 тис. грн. на строк до 36 місяців.

Зокрема, нові пропозиції дають можливість клієнту-фізичній особі отримати кредит в сумі до 10 тис. грн., надавши лише паспорт та довідку про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податку, а також кредит на суму до 50 тис. грн. при наданні довідки про доходи за 6 місяців. Перевагами нових продуктів є видача кредиту на банківську платіжну картку з можливістю безкоштовного отримання готівки у банкоматах всіх банків на території України, погашення рівними платежами та можливість дострокового погашення кредиту без сплати додаткових відсотків та комісій. Пропозиції доступні для оформлення у всій мережі відділень «Кредобанку».  

«Нові кредитні пропозиції «Кредобанку» дозволять фізичним особам максимально швидко та з мінімальним пакетом документів отримати кошти на поточні потреби, – наголошує  перший заступник голови правління ПАТ «Кредобанк» Марцін Куксіновіч. – Знижена відсоткова ставка та можливість погашення рівними сумами робить пропозиції банку доступними широкому колу українців».

"Кредобанк", ПАТ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!