СК «NGS» – п’ятий рік поспіль «Лідер страхового ринку» за версією журналу «Банкиръ»

6 березня, 2014

05 березня в м. Києві відбулося урочисте нагородження переможців V Всеукраїнського конкурсу «Лідер страхового ринку –2013» за версією журналу «Банкиръ». П’ятий рік поспіль СК «NGS» (НАФТАГАЗСТРАХ) підтверджує лідерські позиції на страховому ринку. За підсумками 2013 року Компанія продовжує бути лауреатом у номінації «Лідер у сфері медичного страхування по роботі з фізособами».

Конкурс щороку проводиться журналом «Банкиръ» серед страхових компаній України. В основі заходу лежить демократична система визначення переможців: страхові компанії не тільки є його учасниками, а й самі визначають лауреатів шляхом анкетування. Крім думки безпосередніх учасників конкурсу, враховується експертна оцінка Ліги страхових організацій України, соціологічних служб і рейтингових агентств. Таким чином, всі страхові компанії перебувають в однакових умовах і мають рівні шанси на перемогу.

Відзначимо, що СК «NGS» є беззаперечним лідером медичного страхування. 40% всіх застрахованих громадян України у сфері медичного страхування є клієнтами Компанія – це понад 500 тис. осіб!

Коммуникационная группа «Эффективные решения», ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!