«Кредобанк» увійшов до ТОП-10 найбільш стійких банків України

20 березня, 2014

Рейтинг стійкості банків України формується порталом «Мінфін» щоквартально на основі комплексної оцінки їх стресостійкості та лояльності вкладників. В оцінці беруть участь банки першої, другої та третьої груп за класифікацією НБУ, що активно працюють на ринку роздрібних депозитів, а також окремі банки 4-ї групи, що мають депозити фізосіб на суму понад 1 млрд. грн., за винятком неплатоспроможних банків із тимчасовою адміністрацією. Власна методика порталу передбачає аналіз та оцінку фінансової звітності банків та іншої інформації з відкритих джерел, даних від рейтингових агентств, банків, банківських асоціацій та інших установ. Розрахована оцінка коригується  експертами – інвестиційною компанією Dragon Capital, рейтингового агентства «Експерт-рейтинг» та аналітичної групи Da Vinci AG, що використовують власні розрахунки та прогнози за кожним банком.       

"Те, що наш банк увійшов до десятки найкращих у рейтингу стресостійкості банків, підтверджує високий рівень довіри вкладників до «Кредобанку» як надійної європейської фінансової установи, – говорить голова правління ПАТ «Кредобанк» Дмитро Крепак.  – Наші клієнти обирають «Кредобанк» не лише завдяки підтримці стратегічного акціонера – найбільшого банку Польщі PKO Bank Polski, а й за чітке виконання платежів та зобов’язань у найскладніші періоди за всю майже 24-річну історію банку»

Як повідомлялося раніше, у лютому рейтингове агентство «Стандарт-рейтинг» підтвердило «Кредобанку» найвищий рейтинг депозитів – ua.1 за шкалою агентства, а також оновило короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1 та підтвердило кредитний рейтинг банку за національною шкалою на рівні uaAA.  При визначенні рейтингу агентство керувалося основними підсумками роботи банку за 2013 рік, а також врахували те, що банк входить до складу міжнародної фінансової групи PKO Bank Polski.

З повною версією рейтингу стійкості банків України можна ознайомитисьна сайті http://minfin.com.ua/banks/rating/?date=2014-01-01

"Кредобанк", ПАТ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!