Сплачуйте за розподіл газу - підтримуйте економіку України!

24 березня, 2022

Сьогодні оплата послуг розподілу газу дозволяє забезпечити стабільну роботу газорозподільних систем та безперебійну доставку блакитного енергоресурсу в оселі жителів Дніпропетровщини.  

В умовах воєнного стану фахівці Дніпропетровськгазу 24/7 стоять на варті енергетичної безпеки області та країни. Аварійно-диспетчерські бригади компанії щоденно виїжджають на виклики по регіону, ліквідовують аварійні ситуації, ризикують своїм життям.  

За останній місяць АДС здійснила майже 1400 виїздів на виклики по області, із них: більше 900 випадків – повідомлення про запах газу, 34 пожежі, де необхідно було оперативне перекриття розподілу газу на мережах, ліквідація 54 витоків газу тощо.

Газ в будинках та на підприємствах — вкрай важливий. Це комфорт та тепло, можливість людей приготувати їжу, а також — підтримка економічної складової підприємствами, які залишаються в Україні та працюють. 

Сплачуйте за розподіл газу без комісій за кілька секунд в онлайн-сервісах 104.ua, а також через системи інтернет-платежів EasyPay.ua та iPay.ua.  

Україна переможе!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!