Фахівці Дніпропетровськгазу відновили розподіл газу більше ніж 230 споживачам

23 березня, 2022

28-ма доба героїчної боротьби України за свободу. Газовики Дніпропетровщини, як і колеги з різних регіонів, 24/7 тримають руку на пульсі задля оперативного відновлення мереж після обстрілів загарбника. Аварійники компанії кілька днів поспіль ліквідовували п’ять випадків пошкодження вуличних надземних газопроводів у трьох населених пунктах на кордоні області. В одному із сіл спеціалісти Дніпропетровськгазу показали надвисоку майстерність та відновили цілісність мереж, не відключаючи споживачів. 

«Кожного разу, виїжджаючи на відновлення газопостачання людям після обстрілів ворога, розумієш свою відповідальність, — говорить головний інженер відділення Дніпропетровськгазу Костянтин Сметанніков. – Роботи завжди надскладні – зварювання на висоті, швидкість і якість. Ми розуміємо, що на вулиці ще прохолодно, а отже необхідно повернути тепло у домівки».

Завдяки злагодженій роботі та професійності газовиків області понад 230 клієнтів компанії знову з блакитним паливом. Продовжуємо працювати в посиленому режимі, адже наш пріоритет – люди та їх безпека.

Загалом, за добу 22 березня газовикамУкраїнивдалося відновити доставку газу до 500 домогосподарств в Чернігівській, Миколаївській, Запорізькій, Дніпропетровській областях. З початку війни російські окупанти позбавили газу більше 290 000 домогосподарств по всій Україні.

Сплатіть за доставку газу сьогодні. Це можна зробити за кілька хвилин в онлайн-сервісах 104.ua без жодних комісій. Ці кошти дозволять зберігати безперебійну доставку газу і забезпечувати домогосподарства теплом по всій країні!

Разом до перемоги!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!