Діамантбанк відкрив третє відділення у Кривому Розі

20 березня, 2014

Діамантбанк  активно розвиває регіональну мережу і нещодавно відкрив нове відділення, що надає повний спектр послуг фізичним та юридичним особам, у Кривому Розі за адресою: пр-т Металургів, 22.

У новому відділенні клієнти можуть скористатися спеціальними тарифами, що були встановлені Банком з нагоди його відкриття. Так, фізичні особи можуть безкоштовно відкрити поточний рахунок та впродовж строку дії акції скористатися спеціальними тарифами на розрахунково-касове обслуговування, а саме: отримати готівку з поточних рахунків за вигідними тарифами, здійснити грошові перекази з поточного рахунку зі знижкою 50%. Також клієнти можуть орендувати індивідуальні сейфи на вигідних умовах.

Додатковою перевагою дії спеціальних пропозицій є можливість безкоштовного оформлення платіжної картки Visa Classic, а Visa Gold та Visa Platinum – зі знижкою до 60%.

Спеціальні умови для юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців у нових відділеннях Банку передбачають: безкоштовне відкриття поточного рахунку та встановлення системи «Клієнт-банк», абонентську плату за обслуговування в системі – 20 гривень на місяць, отримання готівкових коштів по чеку за тарифом 0,3% від суми операції, купівлю-продаж валюти за зовнішньоекономічними договорами – 0,1% від суми операції.

Окрім спеціально розроблених пропозицій, клієнти можуть скористатися повним переліком стандартних послуг: оформити депозити у національній та іноземній валютах, скористатися розрахунково-касовим обслуговуванням, здійснити грошові перекази (Western Union, Avers, MoneyGram, Contact, Leader, Welsend, Unistream), валютно-обмінні операції за 12 видами валют, операції з платіжними картками, в тому числі оформити картки преміального класу (Visa Infinite, Visa Platinum, Visa Gold), операції з банківськими металами тощо.

Відділення працює з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 18:00 години, каса – з 09:00 до 17:30 години.

Детальну інформацію можна отримати зателефонувавши до Інформаційного центру Банку за номером: 0 800 308 303.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день регіональна мережа Діамантбанку нараховує 81 відділення по всій території України.

Довідка

ПАТ «Діамантбанк» зареєстрований Національним Банком України 17.11.1993 р. Банк надає повний спектр послуг персональним та корпоративним клієнтам. Має всі ліцензії та дозволи НБУ для роботи на банківському ринку.
Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Регіональна мережа налічує 81 відділення у 20 містах України.
2013 рік ПАТ «Діамантбанк» закінчив з прибутком  4,83 млн. грн. Чисті активи фінустанови станом на 01.01.2014 р. склали 4,78 млрд. грн., регулятивний капітал – 515,788 млн. грн., кредитно-інвестиційний портфель – 2,8 млрд. грн.

АБ "Диамантбанк", ОАО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!